Sari la conținut

Motor monocilindru 4t


shoby13
 Share

Postări Recomandate

Kevin si Geo_ZGA : A intreba de anumite chestii daca sunt realizabile sau nu, nu inseamna a incepe un proiect ! Asta unu la mana doi la mana suntem pe un forum si putem abera cat dorim atat timp cat nu te deranjez fizic ce ai cu mine ? Nu am 6 topicuri cum descri tu cu 10 proiecte ! Am avut unul cu un scuter care l-am finalizat si alea restu pe care le-ai numarat tu unu este deschis la motocicleta mea celelalte la zona tehnica unde intrebam anumite chestii despre motorul meu sau informatii despre cum pot face X sau Y treaba ! Nu am topicuri sterse sau proiecte deschise precum aberezi tu ! Si pentru tine Kevinn evita sa mai postezi lucrurile personale ale altora gandeste-te ca pentru a afisa anumite date ai nevoie si de aprobari si poti fi gasit foarte usor pentru a iti asuma fapta ! Nu inteleg cu ce te deranjez nici pe tine nici pe Geo_ZGA dar in fine ori ce padure are niste uscaturi ! Este problema mea ca probabil visez unele chestii dar voi nu aveti de unde sa stiti daca eu m-am apucat sau nu de o treaba si daca nu postez pe internet este tot datorita celor ca voi ! Probabil cand am sa termin atunci o sa arunc 2-3 poze si sunt curios ce va urma apoi !

 

GoodKat: In termen popular se numesc capre ! Cauta pe net si probabil gasesti ceva mai acesubil http://www.utilajetractor.ro/piese-tractor/cric-hidraulic-set/

http://www.sculeauto.com/detaliiproduse.php?id=69

Editat de shoby13
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Offtopic, Geo, de unde iau doua standere din astea?

 

ceva mai ieftine au fost la lidl (40-50 lei perechea), eu de acolo mi-am luat, poti sa urmaresti oferta sa vezi cand mai aduc. in rest, gasesti si pe net, daca te grabesti. cauta capre auto.

 

bla bla bla bla bla....

 

da, stiu, am mai vazut explicatiile astea de cateva ori... "vai, dar eu cer sfaturi si voi va bateti joc. eu vreau doar sa invat si o sa fac, o sa vedeti voi". si topicul murea, dupa care in 2-3 luni aparea alt "proiect".

p.s: pana la topicul cu pamantul din motor nici nu stiai de cheie dinamometrica, dar tu construiesti chestii de la 0... sigur, si marmota ce facea?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca te intereseaza am echipamente necesare eu intrebam de ce ar trebui sa folosesc dinamomentrica unde mi se spusese, crezi ca doar tu iti poti permite un compresor si un set de periferice ? Si era in acelasi topic cu pamantul in motor pentru ca e vorba de motorul motocicletei mele ! intelege ca nu au fost nus tiu cate topicuri este unul singur ! Restul au fost cu intrebari gen : Tacanit in motor, piesal lipsa in carter si ax echiibrare motor in fine nu stiu de ce sunt obligat sa iti dau tie explicatii !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...