zune Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Pe Transalpina se va circula peste câteva luni in regim de șantier, CNADNR se va ocupa de continuarea lucrărilor - la Europa fm dădură de veste, anu asta ma bate gandu sa cunosc si eu drumu asta, dar din cate se pare o sa se lucreze, cum si cât? Dumnezeu stie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 in cazul acesta pas. nu vreau sa risc la halul in care se fac santierele la romania...si la halul in care lucreaza toti analfabetii...mai bine croatia, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Pe Transalpina se va circula peste câteva luni in regim de șantier, CNADNR se va ocupa de continuarea lucrărilor - la Europa fm dădură de veste, anu asta ma bate gandu sa cunosc si eu drumu asta, dar din cate se pare o sa se lucreze, cum si cât? Dumnezeu stie ! Ati cazut din pat?! TA n-a fost niciodata terminata, de cand se circula pe acolo se circula pe naspa, teoretic. Ca si pe TransBucegi. Ambele sunt in lucru si, repet, teoretic, sunt inchise circulatiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Eu am fost vara trecuta si a fost excelent. Intr-adevar, drumul nu e nici pe-aproape terminat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban Dragos Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Locatie noua de cazare in Obarsia Lotrului, Pensiunea Transalpina Lac, 8 camere duble si 2 apartamente, "bikers friendly" informatii rezervari 0740011300. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nirvana Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 eu chiar intentionez ca pe la jumatatea lunii Iunie sa fac o excursie....poate ne strangem mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Locatie noua de cazare in Obarsia Lotrului, Pensiunea Transalpina Lac, 8 camere duble si 2 apartamente, "bikers friendly" informatii rezervari 0740011300. Si ce inseamna "bikers friendly"? Banuiesc ca ceva facilitati pentru mobristi, garaj pentru mobre, discount special, camera speciala pentru echipament cu suporti de casti si suporti de uscat combinezoane de ploaie si manusile... Chestii d-astea, nu, ca la cabanele si pensiunile de prin Alpi. Nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Mai 10, 2015 Autor Share Postat Mai 10, 2015 Si ce inseamna "bikers friendly"? Banuiesc ca ceva facilitati pentru mobristi, garaj pentru mobre, discount special, camera speciala pentru echipament cu suporti de casti si suporti de uscat combinezoane de ploaie si manusile... Chestii d-astea, nu, ca la cabanele si pensiunile de prin Alpi. Nu? Chiar mai bine !» Post actualizat in 10 May 2015 13:33 eu chiar intentionez ca pe la jumatatea lunii Iunie sa fac o excursie....poate ne strangem mai multi Nu ar fi rau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 Azi s-a deszapezit transalpina, partea de la Ranca la obarsia lotrului este circulabila, peisajul este de vis, pereti de zapada de 2-3 metri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 pozeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Mai 17, 2015 Autor Share Postat Mai 17, 2015 Azi s-a deszapezit transalpina, partea de la Ranca la obarsia lotrului este circulabila, peisajul este de vis, pereti de zapada de 2-3 metri Daca ai vreo poza, sa ne bucuram si noi ochii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 asta nu mai pune poze decat din GRECIA acum tot anul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Ce frumos, de 1 mai am facut Ocna Sibiului-Jina-Sugag-Obirsia Lotrului-Brezoi, in coama muntelui inainte de Obirsie era zapada de 50 cm si doar 2 urme de roti curatate, nu intrase nici un utilaj, pomi cazuti,drumul foarte stricat, lacurile secate 80%, inet se degradeaza toate daca nu le repara anual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Weekendul trecut » Post actualizat in 28 May 2015 13:25 Doar ca poA vad ca nu merge postata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nirvana Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 frumos..... v-ati si cazat pe undeva ? daca da rog detalii ....vreau sa fac o plimbare la jumatatea lui Iunie si sa ma cazez o noapte .... merci . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Mai 29, 2015 Autor Share Postat Mai 29, 2015 (editat) Weekendul trecut» Post actualizat in 28 May 2015 13:25Doar ca poA vad ca nu merge postataAu pus băieții cateva poze pe facebook , mi-a placut! Editat Mai 29, 2015 de zune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 liber cat vezi cu ochii..... DATI NAVALA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Mai 30, 2015 Autor Share Postat Mai 30, 2015 S-a deschis sezonu la "transalpină" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate