un_aiurit Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Am nevoie pentru un etrier brembo cu doua pistonase de tablitzele care tin placutele,una vine pe suportul etrierului,cealalta in etrier,am nevoie in weekeend.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Cred ca cei care au posibil acest etrier au nevoie de mai multe detalii din partea ta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 De alfa romeo, cred ca gasesc eu... dar sa stii ca brembo produce sute de modele de etrieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Martie 19, 2015 Autor Share Postat Martie 19, 2015 Da scuze,e etrierul flotant care vine pe husqvarna 99-08 sau pe ktm enduro,posibil sa fie si pe altceva,am vazut ca sunt in jur de 35 de lei dar trebuiesc comandate,daca nu gasesc o sa dau comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 deja mult mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Incearca sa vorbesti cu ei, poate au in stoc (afara de ce e pe site): http://dillypoint.ro/zen/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate