Contabil Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Ok - nu stiu cind ajungem in Giurgiu, dar te contactam cind plecam din Bucuresti (la noi este mai complicat programul). » Post actualizat in 25 Mar 2015 21:52Ti-am dat pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doxasit Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Am uitat.....! Ne putem intalni la Petromul din vama, la 11,30 ajung si va astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 (editat) Ok incercam sa ne tinem de program, daca intirziem un pic .... nu te supara. Seara buna! Editat Martie 25, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doxasit Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 (editat) Sigur, ne auzim pe maine. Noapte buna si voua! Editat Martie 25, 2015 de doxasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Puneti pe pm mailurile pentru poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 26, 2015 Autor Share Postat Martie 26, 2015 E vreo problema daca le pun aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Hai, hai, le aştept(ăm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 26, 2015 Autor Share Postat Martie 26, 2015 Foarte misto vremea in Veliko. Soare, terase deschise, puzderie de oameni pe strazi. Eu am fost prima oara de data asta...si mi se pare foarte frumos orasul. Cu siguranta ma mai bag la ceva ture..sa vad mai mult din el. Astazi am fost pe fuga. Am plecat din Giurgiu la 12:20. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 (editat) Am scapat de opera (care de fapt a fost balet) in sfirsit acasa. » Post actualizat in 26 Mar 2015 20:44 E vreo problema daca le pun aici? Depinde de gusturi, eu am spus ca sint mic, slab, urit cu mobra pe masura ...... asa ca n-am nimic impotriva .... dar este vorba doar de mine. In alta ordine de idei, as dori pozele la marimea aparatului nu cum se vad ele bine pe sit, faci cum vrei, dar eu zic ca-i mai bine sa pui cursorul pe numele meu si are sa apara PM this member adica o discutie particulara intre 2 persoane, si cu mailul "impartasit" facem ceva transferuri rapide ..... ce zici este ok? Editat Martie 26, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 26, 2015 Autor Share Postat Martie 26, 2015 Ok. No problem. PS: Stiu sa dau pm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Merci man .... faine ale tale ..... si mai multe. @PoliBuc Te asteptam sa indrumi fizic catre bunatati testate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Nu este corect ce faceti voi. De cateva ore comunicati pe forum ce si cum faceti cu pozele fara sa postati UNA. Nu aveti telefoane ? Ati fost o zi intreaga impreuna, nu ati facut schimb de adrese de e-mail ? Ati organizat treaba aici, pe forum, si ne lasati cu ochii in soare ? Repet, nu este corect !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Nici nu stiu ce sa zic, ca ma fac de ris. Dar hai sa risc, primesc telefon de la sotie (chiar la masa in Velico) ca precum a uitat sa-mi spuna de ceva bilete luate odinioara la "spectacol", n-am avut timp sa ma schimb, nici vehicolul, asa ca imagineaza-ti ce am patimit si fizic si psihic (noroc c-a meritat). N-am avut timp sa vorbesc cu colegii ..... abia la orele acestea m-am putut pune online. Nu pot face ceva fara acceptul lor si invers ----- si corect ca nu este corect. Ce pot sa-ti zic este ca oamenii sint mai mult decit ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 27, 2015 Autor Share Postat Martie 27, 2015 http://amfostacolo.ro/im.php?id=57374 Puteam sa cautam un pic pe tel... Nu ca nu a fost ok si la Ego.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 O poza de "distractie", nu stiu cine poza colegii din spate .... findca eu eram pe contrasens! » Post actualizat in 27 Mar 2015 11:35Mai sa nu interpretati gresit poza, din punctul meu de vedere individul de pe o roata ori este foarte priceput, ori foarte inconstient. Mergea pe o roata in panta intre serpentine, in dreapta dealul in stinga ripa ..... pentru mine destul de incredibil. » Post actualizat in 31 Mar 2015 12:10Sper ca mai aruncati citeodata un ochi la vreme ..... nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 31, 2015 Autor Share Postat Martie 31, 2015 Da daaaa...la asta ma uitam eu acum... » Post actualizat in 31 Mar 2015 18:47 Iar vom avea o luna de cacao. Sper sa nu fie tot anul ca cel trecut...ca o dau in depresie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate