Samy Oarga Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Cumpar ambelaje ij jupiter 4 1982 sa fie in stare buna tel 0742226982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 In atentia moderatorilor ......treziti-vaaaaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Cred că s-a înţeles şi din topicul deschis anterior cam ce-ţi doreşti, nu era nevoie să poluezi forumul cu încă unul pe aceeaşi temă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samy Oarga Postat Martie 24, 2015 Autor Share Postat Martie 24, 2015 Da am inteles ca ma obosesc degeaba ms de informare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 La Gaspar ai încercat să suni? Gaspar -0744 472 055 Pe forum dacă insisti nu numai ca nu găsești mai repede dar si agasezi pe toată lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samy Oarga Postat Martie 24, 2015 Autor Share Postat Martie 24, 2015 Acum osa incerc nu stiam de el eu acum am cumparat motoru nu stiam ca asa greu osa gasesc piese ms de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Omul aduce piese noi in principiu. Daca nu răspunde suni mai pe seară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samy Oarga Postat Martie 24, 2015 Autor Share Postat Martie 24, 2015 Ok am sunat dar e inchis telu osa incerc deseara sper sa aiba ce am nevoie motoru e desfacut de o luna si nu gasesc ambelaje si nici de rectificat nu rectifica nimeni in oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotaru Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 O fi murit... Ia sa vezi doliu aicia hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Am vorbit aseară cu el, mi-a zis ca e plecat azi. Cotare, asta nu e gluma prietene... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 (editat) Este. Sfantul Gaspar la care se roaga toti? Toti il stiu nimeni nu la vazut? Cum Il cunosti personal de iti permiti sa razi de om? S ar putea sa ai report. Aici vorbim de fiare, nu facem misto unii de altii... O zi pe saptamana este in Ucraina si are telefonul inchis, in rest poate fi gasit si dupa 5 dimineata cand se ingrijeste de animalele din batatura. Editat Martie 24, 2015 de Ursu Gunoier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotaru Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Asa , apare si gasca "vanzatorilor" » Post actualizat in 24 Mar 2015 12:21 Ce e ala report ca nu am? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samy Oarga Postat Martie 24, 2015 Autor Share Postat Martie 24, 2015 Este cineva aici care a cumparat piese de la gaspar nu stiti trimite prin curier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 iti trimite prin ce vrei tu piese,prin postra,prin firma de curierat,pe autobuz,dar cu o singura conditie: valoarea pieselor cumparate de la el sa fie peste 50 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Asa , apare si gasca "vanzatorilor" » Post actualizat in 24 Mar 2015 12:21 Ce e ala report ca nu am? Nu ai raspuns la imntrebare! Il cunosti sau nu pe omul de care faci misto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Urse lasa l in pace nu iti prinde mintea cu el,ii vulpoiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Aaaa, pai e bine atunci deoarece o sa l raportam ca si clona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotaru Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Cine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samy Oarga Postat Martie 24, 2015 Autor Share Postat Martie 24, 2015 Ok ms de info sper sa dau de el vine caldura si vreu sa pun motoru sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 (editat) Cumpar ambelaje ij jupiter 4 1982 sa fie in stare buna tel 0742226982 Acum osa incerc nu stiam de el eu acum am cumparat motoru nu stiam ca asa greu osa gasesc piese ms de info Scuze de off topic, m-a distrat tare chestia asta. Editat Martie 24, 2015 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samy Oarga Postat Martie 24, 2015 Autor Share Postat Martie 24, 2015 Nui nimic eu nu ma distrez deloc deja fac cu nervi ca nu gasesc ce caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Nui nimic eu nu ma distrez deloc deja fac cu nervi ca nu gasesc ce caut Te cred dar nu vezi ca abia se gasesc piese de Mobra50 daramite de IJ '82. Daca erai din Bucuresti iti spuneam la cine sa te duci si te rezolva. Ce are ambielajul, adica ce trebuie rectificat la el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Urse lasa l in pace nu iti prinde mintea cu el,ii vulpoiu. Nu e Paul. Paul se pregateste de nunta, nu mai are timp de prostiile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate