Ladislav Roland Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Am si eu o intrebare ..A zis un tip ca se poate face o modificare la moto (cross) o schimbare la pinion? la roata din spate sa ii iau un disc cu mai putini dinti? sau mai multi? in fine am inteles ca il pot face sa traga mai tare de pe loc,stie cineva sa imi explice ce tre sa cumpar si daca chiar merge?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Nu te-ai jucat niciodata cu biciclete cu viteze ? E aceiasi chestie. Ca sa traga mai tare de pe loc, iti trebuie un pinion de atac cu mai putini dinti si o foaie cu mai multi dinti sau pastrezi pinionul si pui foaie cu mai multi dinti ... depinde de multe chestii. Nu continui pentru ca nu cunosc. Ideea principala e ce-a pe care ti-am spus-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Renunti la viteza in favoarea tractiunii si viceversa. Si da, merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ladislav Roland Postat Martie 23, 2015 Autor Share Postat Martie 23, 2015 Radu.H: mam gandit la ceva de gen dar nu credeam.... alecscosmi:yup multam ... acum urmatoarea intrebare ....radu.H cum ziceai si tu ca depinde de multe chesti vreau sa stiu de ce ar depinde ca ma gandesc ca nu ii chiar asa usor sa iau un pinion de spate cu mai multi dinti si sa il pun acolo si bingo mere.... creka is si cv smecheri right? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 creka ai putea sa aprofundezi cateva notiuni de mecanica elementara, da bine la motociclisti. Oricum, daca ai fost pe la scoala la orele de fizica (miscarea circulara) iti cam dai seama de smecherie Treaba sta in felul urmator: pui un pinion mai mic in fata cu 1 dinte si ai rezolvat problema. Daca nu gasesti pinion de fata, pui unul cu trei dinti mai mult in spate. Si iar ai rezolvat problema. Daca la prima varianta trebuie sa ai grija sa nu iti ramana lantul prea larg, la a doua trebuie sa vezi daca iti e suficient de lung. Nu stiu care sunt posibilitatile de reglaj la "Honda" ta de 150. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ladislav Roland Postat Martie 23, 2015 Autor Share Postat Martie 23, 2015 am zis ca nu e honda omu... am luato pe coaja otara find nou cu motoarele si mecanica si nam avut nici bani multi de bagat odata si nici rabdare de a mai strange .......... ori cum mie mi se pare ca merge chiar f bine aceasta chinezarie, am dat in niste denivelari de am picat eu peste motor si la fel si motoru so dat groaznic de pamant si no avut nici pe drec, nimic indoit sau puscat ....ori cum incerc sa ii fac aceasta modificare ... ms ori cum Mr stelia am sa incerc deseara sa il dezmembrez fac poze la pinioni si sa fac rost poate aveti careva pe undeva ce-mi trebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Sigur nu avem ce iti trebuie. » Post actualizat in 23 Mar 2015 14:20Mergi in Ocico Piat' acolo sigur gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Prea troll. Ce nume de alergie are Roland. Si are Honda, sau se presupune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ladislav Roland Postat Martie 24, 2015 Autor Share Postat Martie 24, 2015 MS de ajutor am gasit pe cineva care imi aduce pe maine:-) ...cupruman care iti este problema cu numele meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Copper nu e same cu choper. Ehhh...e botezul forumului mai Roland, chill si rasfoieste thread-urile, adica paginile nu filetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Ma dadeam pe google play si am dat peste aplicatia asta : https://play.google.com/store/apps/details?id=roncoa.calcola_rapporti I-ti pemite sa te joci cu raportul de roti dintate si cam ce urmari ar avea. Nu l-am testat personal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ladislav Roland Postat Martie 26, 2015 Autor Share Postat Martie 26, 2015 E interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate