Adrian Danaila Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Salutare tuturor , Deschid acest topic, in urma nenumaratelor cautari despre, un colt in care posesorii de X11, sa se poata cunoaste si impartasi intamplari si amintiri cu aceste motociclete. Pentru inceput, ma numesc Adrian si sunt posesor de X11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Am stat și eu pe un x11 și numai vroiam sa mă dau jos. ...chiar am deschis un topic despre acest model in ideea de a afla mai multe detalii. In prezent am un tanc de intruder 1500 la care nu aș renunța niciodată. Totuși mi-a plăcut mult x11 iar din ce m-am documentat sunt foarte bune. ...păcat că s-au făcut ptr o perioadă scurtă de timp. ....Dacă pe viitor mi-as putea permite o a doua motocicleta asta ar fi. ...din ce mi-am dat seama nu sunt prea mulți posesori de x11 pe la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Danaila Postat Martie 24, 2015 Autor Share Postat Martie 24, 2015 Tocmai de aceea am deschis topic-ul asta, cu speranta de a ne gasi cat mai multi posesori din Romania si a impartasi frumoasele clipe traite calare pe X11. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick13 Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Daca treci prin Buc suna-ma daca vrei sa vezi cum arata si cum se aude cu alte tobe.0729764104 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Danaila Postat Martie 25, 2015 Autor Share Postat Martie 25, 2015 (editat) Super, o sa ajung la SMAEB in Bucuresti si o sa te sun. @nick13 poti pune niste poze cu bestia Eu am tobele stock pe ea, numai ca sunt gaurile prin grila aceea cromata. Tare stau pe ganduri sa maresc gaurile, ca se aude parca face popcorn...e sugrumat sunetul. » Post actualizat in 25 Mar 2015 06:53Daca cineva este interesat de genti pentru X11, singurii care fac suporti ptr acest model de motocicleta sunt cei de la KRAUSER. Aseara mi-au venit si mie gentile si suportii din Belgia si arata cam asa... Editat Martie 25, 2015 de Adrian Danaila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Faina, eu zic ca a fost primul super-naked. Honda a avut o viziune si a actionat, atat ca a facut-o prea devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Salut, Eu il am din 2008, fiind al 3-lea motor. Am avut niste tentative de a-l schimba, in ideea ca imbatranesc si ar trebui sa trec pe ceva mai touring, dar am renuntat la idee. E intradevar un motor senzational, mare, puternic, fiabil, stabil, muscle. Am mers cu ea si iarna si vara. Rupe asfatul cand bagi mana in gaz .. brate sa ai, sa te tii de ea!!! Poate bem o citronada la salon si mai povestim. Cat au fost caseurile+suport? Numai bine! Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Danaila Postat Martie 28, 2015 Autor Share Postat Martie 28, 2015 Suportul pentru gentile laterale a costat 225 Eruo, suportul pentru topcase a costat 168 Euro, iar gentile, cate 200Euro bucata. http://hepco-becker.be/hepco-becker/case-krauser-k5-case-p-4296?cPath=425_635_636 http://hepco-becker.be/hepco-becker/top-carrier-krauser-honda-x11-eleven-p-4536?cPath=425_635_649_653 http://hepco-becker.be/hepco-becker/luggage-racks-krauser-honda-x11-eleven-p-4344?cPath=425_635_637_639 Bogdan, un ID pe facebook? poate facem un chat acolo de X11 si stabilim o intalnire la salon sa ne gasim... » Post actualizat in 28 Mar 2015 11:02Despre asta vorbeam, cine vrea sa impartasim problemele din experienta cu aceasta motocicleta este asteptat, https://www.facebook.com/groups/hondax11/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitu george Postat Martie 23, 2022 Share Postat Martie 23, 2022 Salut! Mai are vreunul dintre voi in posesie acest model de Honda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 Sunt foarte rare, pacat eram pe punctul de a cumpara unul dar am vazut ca piesele de schimb , mai ales oala de ambreiaj care este o problema la ele se gaseste foarte greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Octombrie 13, 2022 Share Postat Octombrie 13, 2022 La 11.10.2022 la 15:34, GoodKat a spus: Nu este aceeasi piesa ca la Blackbird? Din pacate nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate