riderontornadoes Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 mi-a placut si ti-am dat like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severin31 Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Laic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex96 Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 misto filmul bafta si sa ne ti la curent daca ai luat prima proba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 ai un like si-un comment de la subsemnatul. mie chiar mi-a placut prezentarea, ce muzica e pe fundal? good luck dude ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Pana sa citesc tot topicul m-am tot gandit eu ... cum naiba a facut ala atata amar de drum rastignit asa. Felicitari ca te-ai inscris, spor in a castiga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 2 x like, bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biu Postat Martie 25, 2015 Autor Share Postat Martie 25, 2015 Mie-mi place prezentarea. Si accentul cred ca face tot farmecu'. multumesc foarte mult! si eu cred ca accentul nu e nicio problema....uita-te la Putin ce succes are ) » Post actualizat in 25 Mar 2015 06:08 mi-a placut si ti-am dat like multumesc foarte mult! » Post actualizat in 25 Mar 2015 06:10 Laic multam fain! » Post actualizat in 25 Mar 2015 06:21 ai un like si-un comment de la subsemnatul. mie chiar mi-a placut prezentarea, ce muzica e pe fundal? good luck dude ! multumesc! e muzica pentru care nu se plateste drepturi de autor; ex: sunt schimbate cateva note, sau beat-ul diferit ca sa nu te trezesti ca esti dat in judecata...a doua melodie pare a avea la origine pe Ozzy Osbourne - No more Tears pe net le gasesti facute de niste DJ la background music » Post actualizat in 25 Mar 2015 06:21 2 x like, bafta! sa fie! multumesc! » Post actualizat in 25 Mar 2015 06:24 Pana sa citesc tot topicul m-am tot gandit eu ... cum naiba a facut ala atata amar de drum rastignit asa. Felicitari ca te-ai inscris, spor in a castiga. sa stii ca nu este chiar asa greu...am bagat si 4000 km si nu a fost greu; mai dificil cand merg pe autostrada si in general bate vantul / e curent, dar daca pun parbrizul n-am nicio problema. multumesc mult pentru vizualizare si urare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLand Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Succes! Bafta si Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Liche + comment si de la baiatu'. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biu Postat Aprilie 8, 2015 Autor Share Postat Aprilie 8, 2015 Am primit acum cateva zile raspunsul si nu am trecut la a doua etapa. Au ales insa si un roman, un baiat Andrei Codos din Arad. Cautati pe youtube Andrei Codos Discover More. Ramane sa fac km aia pe banii mei anul asta » Post actualizat in 08 Apr 2015 10:40 Multumesc pentru suport! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Felicitari oricum! Viata merge inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate