kawazaki Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Superb a fost , am facut peste 100km de azi dimineata 22grade, am avazut multi mobristi, unii linistiti, altii pe-o roata domne.Aveti grija in oras mai ales incepatorii(victime sigure), de vreo 3 ori era sa ma lipesc in 2 proaste cu telefonu la ureche care mai sa se urce pe mine si un idiot cu autobuzu care mi-a taiat calea la un semafor. Incetut ca e mai dragut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragan Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 (editat) Se poate sa pui traseul care l-ai facut,mersi. Editat Martie 26, 2015 de dragan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 26, 2015 Autor Share Postat Martie 26, 2015 (editat) Un citro la rabbit club dimineata, uzina de apa,toata centura, Jimbolia si retur.Drumul care era bun anul trecut s-au format gauri. Editat Martie 26, 2015 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 (editat) 1 Martie 2015 prin jud.Mures. Editat Martie 26, 2015 de yamaha yzf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 26, 2015 Autor Share Postat Martie 26, 2015 O sa imi cumpar prinzatori pentru camera sa bag si eu un filmulet. » Post actualizat in 26 Mar 2015 17:52Si maine zice smartfonu ca e undeva la 20grade, daca nu ploua mere inca o tura scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 1 Martie 2015 prin jud.Mures. faine filmuletele care incep cu prezentarea motocicletei. E ca o chestie interactiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9limits Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 a fost perfecta vremea. ne-am incumetat la o tura pana-n Dobrogea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 a fost perfecta vremea. ne-am incumetat la o tura pana-n Dobrogea Frumos . Faine plimbare . La cat mai multe . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinAnicai Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Marti am fost și eu pana la castelul Corvinilor. A fost vreme superba de motoreală. Păcat ca se strica vremea în următoarea perioadă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate