Mihai Doiaru Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Salutare! Posesori de motociclete branduite REPSOL va invit sa ne intalnim si sa iesim la o plimbare. Hai sa stabilim cand si unde. Propun 19.04.2015, Parcul Tineretului, intrarea dinspre Liceul Gheorghe Sincai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Salutare! Posesori de motociclete branduite REPSOL va invit sa ne intalnim si sa iesim la o plimbare. Hai sa stabilim cand si unde. Propun 19.04.2015, Parcul Tineretului, intrarea dinspre Liceul Gheorghe Sincai. Salutare. Cei non-repsol nu pot veni sau vreti doar sa pareti toti "la fel":-))? Recunosc ca eram odata la mare si am vazut 5 calareti pe 5 motoare identice...aratau intr-un mare fel dar de...eram si eu mai mic :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Doiaru Postat Aprilie 4, 2015 Autor Share Postat Aprilie 4, 2015 Salutare. Cei non-repsol nu pot veni sau vreti doar sa pareti toti "la fel":-))? Recunosc ca eram odata la mare si am vazut 5 calareti pe 5 motoare identice...aratau intr-un mare fel dar de...eram si eu mai mic :-) Da, da, da...pusca si cureaua lata, ce barbat eram odata Fara suparare, mai intai ne strangem cei cu Repsol, ne plimbam dupa un set de reguli pe care le stabilim impreuna si vedem ce iese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Am si eu un sticker cu repsol pe mobra....se pune?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Vrei sa-ti dau un PM cu un sticker cu repsol???...sa fii si tu acceptat in gasca?? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 (editat) mai bine tac » Post actualizat in 04 Apr 2015 22:04 de asta nu imi place cluburile...,daca ai motocicleta si libertate dupa ce iti trebuie reguli???altu sa spuna cum sa mergi,pe unde,unde sa te opresti,unde nu,asta ai voie sa faci,asta nu ai voie... nu ms ne plimbam dupa un set de reguli Editat Aprilie 4, 2015 de lessy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 pai nu vezi cat succes are.....tot forumul vrea sa intre in clubul lui.....si culmea toti cauta stickere cu repsol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 (editat) iti dai seama daca ai avea si un tatuaj )) respect din plin coool Editat Aprilie 4, 2015 de lessy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Doiaru Postat Aprilie 5, 2015 Autor Share Postat Aprilie 5, 2015 mai bine tac » Post actualizat in 04 Apr 2015 22:04 de asta nu imi place cluburile...,daca ai motocicleta si libertate dupa ce iti trebuie reguli???altu sa spuna cum sa mergi,pe unde,unde sa te opresti,unde nu,asta ai voie sa faci,asta nu ai voie... nu ms Cand mergi in grup ai nevoie de cateva reguli de baza, care trebuie cunoscute de participanti, nu crezi? pai nu vezi cat succes are.....tot forumul vrea sa intre in clubul lui.....si culmea toti cauta stickere cu repsol Nu e vorba de niciun club. Incearca sa intelegi ceea ce citesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Cand mergi in grup ai nevoie de cateva reguli de baza, care trebuie cunoscute de participanti, nu crezi? Nu e vorba de niciun club. Incearca sa intelegi ceea ce citesti. regula nr 1 : sa avem motoare identice ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 am vorbit cu baiatu , n-are cont pe forum dar a zis ca se baga la o ieseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Am ulei Repsol in scuter, pot veni si eu? Aduc bidonul de ulei drept dovadă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Pt cei cu Repsol am un mesaj: Luati-va intii motociclete adevarate, gen BMWS1000RR, RSV4, ZX10R, etc, si dupaia iesiti pe strada cu ele si laudati-va. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 (editat) Pt cei cu Repsol am un mesaj: Luati-va intii motociclete adevarate, gen BMWS1000RR, RSV4, ZX10R, etc, si dupaia iesiti pe strada cu ele si laudati-va. sincer nu vreau sa ma iau de tine ca esti simpatic in felul tau,dar nu stiu ce ai cu motocicletele honda.eu am avut 2 si acum cu s1000 nu merg mai tare per total decat cu cbr-ul,crede-ma.doar senzatia poate e putin alta.plus ca e setata permanent pe "slick", asa ca nu ma prea folosesc de electronica. Editat Aprilie 5, 2015 de otto.tun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 I-am stricat topicul/dorinta baiatului :-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate