silver.alecs Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Aveti idee ce fel de led este acesta si unde gasesc ? Sunt din Bucuresti. Este vorba despre led-ul ce lumineaza numarul de inmatriculare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrome Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Cauta pe Str. Maica Domnului la Connex electric sau la magazinele din jur sigur au asa ceva , numai cu asta se ocupa pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Pare un smd 5050, dar nu imi dau seama de dimensiuni. Gasesti pe Maica Domnului, in capatul dinspre Tei e un magazin cu o pancarda "zextar" in geam, de acolo luam eu leduri diferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Aprilie 7, 2015 Autor Share Postat Aprilie 7, 2015 Ok. Multumesc mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Au si la targ vitan tot fel de combinatii cu led-uri, facute sa merge pe 12v. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaduvard Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Eu zic ca acel led nu il gasesti intr-un loc cu lucruri ieftine. Acel led e de la rizoma si nu sunt ieftine de loc... Si ce mai e pe langa acel led conteaza..cred eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Eu zic ca acel led nu il gasesti intr-un loc cu lucruri ieftine. Acel led e de la rizoma si nu sunt ieftine de loc... Si ce mai e pe langa acel led conteaza..cred eu tareeeee!!!!! o sa-mi deschid un magazin cu lucruri scumpe , nu neaparat ca-s ele scumpe, doar 500-1000% adaos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 tareeeee!!!!! o sa-mi deschid un magazin cu lucruri scumpe , nu neaparat ca-s ele scumpe, doar 500-1000% adaos Ma bag si eu 50 lei ledul si 100 lei lipitura ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate