Shorty Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Salutare, Am reușit aseară sa fiu mai puternic decât un șurub, iar pe la magazine nu il găsesc in stoc. Întrebarea e, are cineva cumva un șurub, eventual de împrumut, pana îmi vine comanda la Dementor săptămână viitoare? E vorba de un M5x16 cu guler, care tine capacul de la filtrul de ulei la un KTM 690E. Ofer chirie sub forma de bere » Post actualizat in 16 Apr 2015 15:03 Si arata ca asta: http://www.endrows.net/ktm-0015050163-hh-collar-screw-m-5x16/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Cu guler sigur nu am, M5x16 cap imbus posibil sa am pe acasa... te-ar ajuta, cu o saiba pe el? Gasesti N tipuri de suruburi pe Fundeni, e un magazin numai cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 fixkit.ro/magazine sau hornbach saiba s-a mentionat deja daca gulerul chiar e necesar si nu gasesti asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Asa, fixkit cred ca e cel de care spuneam ca e pe Fundeni... mereu uit numele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Fixkit sau ROCAST in spate la Obor au toate modelele imaginabile de suruburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Aprilie 17, 2015 Autor Share Postat Aprilie 17, 2015 Suna promițător fixkit ăștia, mulțam pt sugestie. Încerc sa trec azi pe la ei, poate rezolv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 saiba si surub normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Aprilie 17, 2015 Autor Share Postat Aprilie 17, 2015 Domnilor, mulțumesc mult pt recomandarea fixkit! Am găsit la ei ceva apropiat, acum mai rămâne să-l scot pe cel rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 ce a fost greu ai rezolvat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate