pepsi Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Urmeaza ca saptamana viitoare sa fac o revizie la motor, adica verificarea jocului la supape, sincronizarea clapetelor de acceleratie. Ce alte verificari, ajustari se mai pot face la motoarele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 (editat) Cati km are motocicleta? ce interval a trecut de la ultima revizie? Poate ca ar trebui verificata si distributia (lant, intinzator), un test de compresie nu strica niciodata. Apoi poti sa reglezi linistit jocul supapelor. Bafta! Editat Aprilie 17, 2015 de Gnraloo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 17, 2015 Autor Share Postat Aprilie 17, 2015 45000 aprox. De 6000 km doar 2 schimburi de ulei o avut, de atunci e la mine... inainte de asta nu stiu... Compresia o fost verificat tot atunci si era ok. » Post actualizat in 17 Apr 2015 07:57ma intereseaza mai mult la sistemul de injectie ce se poate face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 poti sa cureti galeria de admisie si sa faci flow match la injectoare dar nu cred ca gasesti in ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 17, 2015 Autor Share Postat Aprilie 17, 2015 sa faci flow match la injectoare dar nu cred ca gasesti in ro ... care inseamna ca... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 (editat) ... care inseamna ca... ? n-o sa atingi perfectiunea Editat Aprilie 17, 2015 de superbec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Pepsi, a reclamat vreun posibil cumparator ca motorul nu toarce cum trebuie? Stiu ca-l ai la vinzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 17, 2015 Autor Share Postat Aprilie 17, 2015 Nu, inca nu o venit nimeni sa o vada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate