misulik_4u Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 Ce sa zic baieti.... haideti sa strangem in acest forum tot ce tine de laegislatie si ne priveste in mod direct pe noi scooterishti.... si sa va mai spoon ceva s-a dat iarasi liber la amenzi.. adika pana in 700 ron le ia militianul si iti da chitantza..... asea ca nu cred ca o sa fie probleme cu amenzile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 mie mi se pare ca deabia de acum o sa fie probleme cu amenzile. cu codul asta nou rutier te verifica pana la ultimu act. s-au pus tare pe motociclisti. exact la 2 decembrie m-au oprit si mi-au verificat avsolut tot! inspectie tehnica asigurare permis buletin altibildu ala de la ITP. tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Decembrie 14, 2006 Autor Share Postat Decembrie 14, 2006 najpa.... deci pana la uram tre sa imi imatriculez scooteru sa ii fac asigurare si casco... off ce grea e viatza...in romania europeana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 si eu ce fac cu mopedu ? ca nici acte nu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Care ma lamureste si pe mine cu urmatoarele chestii ? : 1. unde scrie exact in noul cod ca pentru scutere nu mai trebuie permis si k e nevoie de absolvirea unui curs de legislatie ?! la ce articol? .....am citit noul cod asa mai pe sarite ...si nu am gasit asa ceva .. 2. scuterul meu in talon are 49,3cc, v max:45km/h si 4kw ... dar e trecut ca SCUTER SOLO .... dupa noul cod pot merge cu el doar cu dovada aia? in noul cod PARCA nu mai exista denumirea de scuter daca am permis categ B (de ex) , inseamna ca am abslovit un curs de legislatie... punctele de penalizare se pot aplica pe acel permis? chiar daca categoria cu care merg nu necesita permis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 (editat) Hehe...al meu e trecut moped. Editat Decembrie 16, 2006 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 si deci ce faci cu mopedu ?? il inmatriculezi ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 se inregistreaza la primarie, se face itp, se plateste asigurare.... asta daca ai acte la el.... daca nu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Cititi Codul Rutier cu mare atentie si NU PE SARITE. Cititi atent si REGULAMENTUL de aplicare! In preimul rand, daca nu aveti nici un fel de permis si aveti minim 16 ani, tb sa absolviti un curs de legislatie rutiera la o scoala de autorizata iar apoi sa umblati la voi cu acea dovada. Mopedele sint definite de Art6 alin 21 astfel incat daca de la RAR aveti CI care spune ca vehiculul are intre 2 si 4 roti, ca are 50 cmc max si 45 km/hm dar repet, Cartea de Identitate sa o aveti, atunic e moped. Ca sa circulati legal tb Inregistrat la Consiliul local pe raza caruia domiciliati in baza facturii originale (sau contract) de achizitie, Carte de Identitate si daca are peste 2 ani, ITPul. Asigurarea tip RCA NU este obligatorie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Cam costa un astfel de curs? Sau difera in functie de scoala? PS: cred ca am mai intrebat pe cineva, dar se pare ca am uitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Cititi Codul Rutier cu mare atentie si NU PE SARITE. Cititi atent si REGULAMENTUL de aplicare! In preimul rand, daca nu aveti nici un fel de permis si aveti minim 16 ani, tb sa absolviti un curs de legislatie rutiera la o scoala de autorizata iar apoi sa umblati la voi cu acea dovada. Mopedele sint definite de Art6 alin 21 astfel incat daca de la RAR aveti CI care spune ca vehiculul are intre 2 si 4 roti, ca are 50 cmc max si 45 km/hm dar repet, Cartea de Identitate sa o aveti, atunic e moped. Ca sa circulati legal tb Inregistrat la Consiliul local pe raza caruia domiciliati in baza facturii originale (sau contract) de achizitie, Carte de Identitate si daca are peste 2 ani, ITPul. Asigurarea tip RCA NU este obligatorie! Cred ca am mai intrebat de 30 de ori da` se pare ca vbesc singur....CARE ESTE SCOALA ASTA AUTORIZATA UNDE POT INCEPE SA ZICEM CA MAINE UN CURS ???IN BUCURESTI MA REFER ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 si tu minteai lumea ca ai carnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 De maine informatia va fi disponibila pe forumul nostru, desigur ca pentru clientii de GoPOP vor fi reduceri de pret. Va asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 @Reverse , CRED ca orice scoala auto-moto este autorizata: acr, ilioara.. astea ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 si tu minteai lumea ca ai carnet hahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 si tu minteai lumea ca ai carnet aoleu copilu-praz,nu ptr mine intrebam e ptr gagikmea da` plm , trebuia sa te bagi si tu in seama cu mine p`aicea sa zica lumea ca esti smeker si cresti in grade De maine informatia va fi disponibila pe forumul nostru, desigur ca pentru clientii de GoPOP vor fi reduceri de pret. Va asteptam. trebe sa intru pe saracia voastra de site ca sa aflu un nume amarat de scoala acreditata , multumim ptr ajutor.. @Reverse , CRED ca orice scoala auto-moto este autorizata: acr, ilioara.. astea ..... nu fi asa sigur,am intrebat la 2 si mi`au zis ca n`au auzit in viata lor de treaba asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxm Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 (editat) deci.....nam inca 16 ani si unchiul meu mi-a facut cadou un aprilia rs50....dak ma prinde nenea politzaiu' ce-mi face? Editat Decembrie 24, 2006 de xxm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 parca dosar penal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 deci.....nam inca 16 ani si unchiul meu mi-a facut cadou un aprilia rs50....dak ma prinde nenea politzaiu' ce-mi face? inmatriculeazo,ia`ti casca si echipament complet..respecta legile circulatiei si nu iti face nimeni nimic...nu va mai agitati aiurea ca nu va zice nimeni nimic...ma rog,depinde si din ce oras esti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 inmatriculeazo,ia`ti casca si echipament complet..respecta legile circulatiei si nu iti face nimeni nimic...nu va mai agitati aiurea ca nu va zice nimeni nimic...ma rog,depinde si din ce oras esti ... Bine zici Acu depinde si de nea politai cum este el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 inmatriculeazo,ia`ti casca si echipament complet..respecta legile circulatiei si nu iti face nimeni nimic...nu va mai agitati aiurea ca nu va zice nimeni nimic...ma rog,depinde si din ce oras esti ... romania , tara p]izdii , unii sunt mai presus de lege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Nu este adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxm Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 inmatriculeazo,ia`ti casca si echipament complet..respecta legile circulatiei si nu iti face nimeni nimic...nu va mai agitati aiurea ca nu va zice nimeni nimic...ma rog,depinde si din ce oras esti ... inmatriculare de italia ii buna? k eu am primito cadou de la unchiul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nicola2005 Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 inmatriculare de italia ii buna? k eu am primito cadou de la unchiul meu pana acum de mine nu s-a luat nimeni si circul de un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 si unchiu'tu i-a furat cadou' altuia,nu? ba Reverse ,ne certam mancati-as Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate