sarpee Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Vreau sa-mi iau un stander spate, am gasit ceva ok zic eu, astept si pareri de la cei care au folosit http://motodiscount.ro/STANDER-SPATE-UNIVERSAL-CU-PADELE-Profitool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu. Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 rotile alea de plastic sunt cam aiurea, sa nu cedeze repede ... La pretul asta, cam asta gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Salut, Pentru r6 nu sunt probleme...la o motocicleta de peste 240 kg care are o sarcina pe spate mai mare, nu am incredere in acei suporti de ridicare. Optez pentru varianta- suporti stander pe bascula si profile tip furca reglabile pe stander, bineinteles, acolo unde se pot monta suportii pe tipul de motocicleta. Varianta home made la un stander este indicata, dar repet, depinde de abilitatile practice si sculele din dotare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Proaste de tot. Flambeaza rau, nu au rigiditate. Si ar trebui sa-ti iei varianta cu furci , nu cu padele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Aprilie 24, 2015 Autor Share Postat Aprilie 24, 2015 Proaste de tot. Flambeaza rau, nu au rigiditate. Si ar trebui sa-ti iei varianta cu furci , nu cu padele. Cum sunt alea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wartic Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 (editat) Salut am eu cu furci cumparat de 2 luni si detin un cbr 600 f2 . este bun numai ca am constatat ca l.am cumparat degeaba pt ca mobra o tin la bloc pe timpul verii iar standerul sta in garaj la parinti degeaba . poate la iarna sa il folosesc ca in rest e bibelou . asa ara ta al meu numai ca e rosu in rest identic. merge la ambele roti http://piesemoto.achimoto.ro/web_continut/poze/mari/stander-moto-roata-fata---oxford---885-1.jpg . tu ai dat jumatate de pret fata de cat am dat eu pe bibelou Editat Aprilie 24, 2015 de wartic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 am si eu unu identic (pe albastru)...ieftin si bun. il folosesc la curatat lantu (nu am cric central), cam odata la 2-3 saptamani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Ca in foto este cel cu furci pe brate_acestea intra pe suportii stander de pe bascula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 (editat) E teava subtire, neranforsata, se torsioneaza. Exista standere si standere, » Post actualizat in 24 Apr 2015 19:12 Daca nu ai bani, e bun si asta, ar trebui sudate bucatile de tzeava in zona in care se imbina. Acolo se misca cel mai mult. Am avut asa ceva, prin 2010. Editat Aprilie 24, 2015 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Ce tot spun mereu...ce poti sa-ti faci cu mana ta este sfant..nu te costa mai mult de 80 lei cu totul si ridici 200 kg rapid si sigur. » Post actualizat in 24 Apr 2015 19:30Ce tot spun mereu...ce poti sa-ti faci cu mana ta este sfant..nu te costa mai mult de 80 lei cu totul si ridici 200 kg rapid si sigur. Home made in atelierul propriu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 ar trebui sudate bucatile de tzeava in zona in care se imbina. Acolo se misca cel mai mult. Ar trebui interzise prin lege standerele din bucati, am luat teapa cu o mizerie de-aia de la Louis din teava profil patrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate