David Alexandru Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Imi spune cnv cum se da jos cablu de ambreiaj sau sa puna un video vreau sal scot partea de jos dar mie frica sa nu rup clema care tine bumbu ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 (editat) Intai trebuie sa deconectezi reactorul de plasma de la invertorul hiperbolic transfazic. Dupa ce ai ajuns la Valva materie/antimaterie ai grija ca rezonanta quantica sa fie de fix 24.3 altfel poti sa te trezesti cu 3 minute in trecut si sa repeti operatiunea la nesfarsit. Mi s-a intamplat si mie asta cand orbitam o planeta si na... Poate ar fi de ajutor sa iti completezi profilul si sa ne zici ce conduci... Editat Aprilie 29, 2015 de Fury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marshal.RO Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Intai trebuie sa deconectez reactorul de plasma de la invertorul hiperbolic transfazic. Dupa ce ai ajuns la Valva materie/antimaterie ai grija ca rezonanta quantica sa fie de fix 24.3 altfel poti sa te trezesti cu 3 minute in trecut si sa repeti operatiunea la nesfarsit. Mi s-a intamplat si mie asta cand orbitam o planeta si na... Poate ar fi de ajutor sa iti completezi profilul si sa ne zici ce conduci... LOOOL =)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Aprilie 29, 2015 Autor Share Postat Aprilie 29, 2015 Lol... am reusit sal dau jos.am un kawasaki kx250 1989.ma ajuta cnv sa gasesc unu? Are un metru si 16+ 3 cm de la bumb unde sa rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauldci Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Intai trebuie sa deconectezi reactorul de plasma de la invertorul hiperbolic transfazic. Dupa ce ai ajuns la Valva materie/antimaterie ai grija ca rezonanta quantica sa fie de fix 24.3 altfel poti sa te trezesti cu 3 minute in trecut si sa repeti operatiunea la nesfarsit. Mi s-a intamplat si mie asta cand orbitam o planeta si na... Poate ar fi de ajutor sa iti completezi profilul si sa ne zici ce conduci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Lol... am reusit sal dau jos.am un kawasaki kx250 1989.ma ajuta cnv sa gasesc unu? Are un metru si 16+ 3 cm de la bumb unde sa rupt Pana gasesti altul, se mai poate repara. Cum spun colegii nostrii completeaza-ti profilul poate gasesti ajutor in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikiroz Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 vorba celor de mai sus...vrei sa ghicim de unde esti? eu stiu pe cnv pe la Rădăuți....te ajută? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Intai trebuie sa deconectezi reactorul de plasma de la invertorul hiperbolic transfazic. Dupa ce ai ajuns la Valva materie/antimaterie ai grija ca rezonanta quantica sa fie de fix 24.3 altfel poti sa te trezesti cu 3 minute in trecut si sa repeti operatiunea la nesfarsit. Mi s-a intamplat si mie asta cand orbitam o planeta si na... Nu cred asa ceva .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Fury nu stiu ce ai tras da pare OK. Mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 am completat.si incerc sa gasesc unu chiar si nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Intai trebuie sa deconectezi reactorul de plasma de la invertorul hiperbolic transfazic. Dupa ce ai ajuns la Valva materie/antimaterie ai grija ca rezonanta quantica sa fie de fix 24.3 altfel poti sa te trezesti cu 3 minute in trecut si sa repeti operatiunea la nesfarsit. Mi s-a intamplat si mie asta cand orbitam o planeta si na... Poate ar fi de ajutor sa iti completezi profilul si sa ne zici ce conduci... eGzact ! » Post actualizat in 30 Apr 2015 15:29 Fury nu stiu ce ai tras da pare OK. Mai ai? vreau si io ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 AM UN KAWASAKI KX 250 DIN 1989 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Mai 3, 2015 Share Postat Mai 3, 2015 gasesti kit de reparatie cabluri ambreiaj la mag de scutere cablul vine mai lung, are ""bumb"" cu surub si il pui unde vrei, dupa care il tai amu, no bine ar fi sa cositoresti capatul taiat bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate