Admin l.u.v Postat Mai 11, 2015 Admin Share Postat Mai 11, 2015 Nu-i nici un deranj, doar spuneam ca dura 10 minute sa dai curent de la alta baterie si scapai de griji.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Las ca mai invata, eu cand am patit acelasi lucru a fost contactul de putere al starterului, dar am si observat pe bord ca nu-mi sugea curent. Nu m-am chinuit sa-mi cumpar altul, decapsulat, curatat contacte, pus la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Deci..prima din lista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Deci..prima din lista! La mine fu a-III-a, sau lista periata de mine a-II-a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Mai 12, 2015 Autor Share Postat Mai 12, 2015 Deci..prima din lista! Da da ... Prima si cea mai usoara ... Ufff ce bine ... Oricum eu stiam asta da am vrut sa va testez pe voi daca stiti =)))))) ( just kidding ) La mine fu a-III-a, sau lista periata de mine a-II-a. Nu conteaza ... Conteaza ca era acolo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 (editat) Da da ... Prima si cea mai usoara ... Ufff ce bine ... Oricum eu stiam asta da am vrut sa va testez pe voi daca stiti =)))))) ( just kidding ) Nu conteaza ... Conteaza ca era acolo ) Pai de asta te si pusesem sa bagi sururbelnita acolo, cel mai simplu lucru, invartea era releul, nu a invartit bateria, dintr-o miscare iti dadeai seama care e buba. Da incarcarea? Editat Mai 12, 2015 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate