Biker.Boy Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Salutare, Eram in trecere cu masina pe langa parcul Carol (la rond) si vad un Peugeot albastru sifonat in fata si un Gsxr cu baia/motorul spart (cred ca e 2008 sper sa nu vorbesc prostii). Detalii legate de cum s-a intamplat nu am dar era politia la fata locului. Pe rider nu l-am vazut, banuiesc ca a plecat cu ambulanta. Am si o poza de la locul accidentului: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 pare un accident usor.... urata intersectia aia acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 pare un accident usor.... urata intersectia aia acolo Sustin, foarte urita, mereu am morcovul in fund cind o traversez, din fericire rar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Trec eu destul de des pe acolo. Mai mult decât intersecția păcătoasă sunt și gropile de pe lângă sinele de tramvai. Nu știi unde să te uiți, la mașinile care vin pe cedează și ies mult în intersecție sau la cratere care la viteza aia mică te pot da jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 (editat) Sustin, foarte urita, mereu am morcovul in fund cind o traversez, din fericire rar. Rar morocovul, sau... ? ) Lasand gluma la o parte, si eu confirm...Am avut si eu un incident acolo. Niste marcaje ar fi ajutat... Editat Mai 16, 2015 de RazvanLNI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker.Boy Postat Mai 19, 2015 Autor Share Postat Mai 19, 2015 Eu trec de doua ori pe zi prin intersectia asta si e haos total, trece fiecare cum il taie capul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate