GuLL1v3R Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Motoreta este un SRAD din 99, in acceleratie se aprinde becul rosul, si clipeste uleiul, la relanti nu apare nimic, ajuns cu ea acasa, verific daca mai are ulei sau nu tinand cont ca nu are nici 300 km de cand a fost schimbat, dar uleiul era la locul lui, am verificat una alte pe la ea si am dat de 2 furtunase care picura usor de tot ulei probabil in presiune (nu stiu exact rolul lor, dar presupun ca pe acolo baga uleiul pompa iar la presiune nu ajunge cum trb unde trb de acea si becul rosu din bord aprins) daca ma insel corectati-ma concluzia am luat-o dupa ce m-am documentat un pic pe ici pe colo. Dar ma intereseaza de unde cumpar acele furtunase, unul din furtune este acesta din poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 (editat) Nu cred ca iti scade presiunea la ulei atat de tare de la furtunele alea, mai ales in turatie cand presiunea creste + ca senzorul e pozitionat imediat dupa pompa nu pe retur sau pe traseu. Verifica in primul rand sonda in sine, sa nu fie firul slabit si in turatie de la vibratii sa nu iti faca contact calumea sau ceva, daca nu e de acolo mergi la un service sa iti masoare presiunea de ulei sa vezi daca ai intradevar o problema cu pompa/presiunea sau e doar senzorul. Editat Mai 31, 2015 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Sunt curios ce gasesti in baia de ulei daca o desfaci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 bucati de cuzineti si vibrochen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Mai 31, 2015 Autor Share Postat Mai 31, 2015 (editat) Nu se aude nici un zgomot diferit . Sper sa nu ajung atat de departe. Intrebarea furtunul acela de unde il pot cumpara? Editat Mai 31, 2015 de GuLL1v3R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Le dai jos si te duci cu ele in mana la astia care fac furtune industriale, sertizare etc. La prima cautare pe google: http://www.sertizarifurtunuri.ro/sertizari-furtunuri.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Mai 31, 2015 Autor Share Postat Mai 31, 2015 @Banzay - m-am gandit ca trb sa cumpar ceva mai special. este ok ce mi-ai dat tu. Ms mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Nu se aude nici un zgomot diferit . Sper sa nu ajung atat de departe. Intrebarea furtunul acela de unde il pot cumpara? in toate orasele exista firme care se ocupa cu asa ceva, daca nu ai incredere cumperi nou, sh sau incerci sa inlocuiesti garniturile de cupru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate