zece d rosu Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Plec intr-o miercuri dupa-amiaza cu destinatia La Cetatea lui Dinescu, unde urma sa dorm o noapte. Locatia e de vis, practic o intoarcere in timp, preturi decente, mancare buna si liniste sa-ti auzi propriile ganduri. A doua zi, joi am de gand sa trec toata Bulgaria si sa innoptez intr-un camping in Alexandroupoli, Grecia. Treaba merga ca unsa, mai putin intre Gabrovo si Kazanlak, unde pe un drum superb plin de curbe, ma intind pe jos impreuna cu Pegass intr-un viraj la dreapta, motivul fiind o dara de ulei pe care n-o observ la timp. Crash Bar-ul isi face datoria, iar costumul meu gri primeste o tenta de negru. Gasesc camping-ul aproape gol, sezonul nu incepuse inca, pun cortul si dau fuga la apa pt. o balaceala scurta. In afara de picioare n-am reusit mai mult, apa fiind inca rece. Restaurantul in schimb ma asteapta cu salata greceasca (logic) cu "accesorii". A treia zi, vineri o tai dis de dimineata spre Istanbul si sunt la hotel putin dupa pranz, dupa o lupta infernala cu traficul haotic turcesc, gata sa iau orasul la picior. Au urmat 2 zile de plimbareala si vizitele obligatorii la moschei, palate si alte asemenea, insa cel mai mult mi-a placut bazarul colorat si animat, unde te poti plimba in voie o zi intreaga. » Post actualizat in 09 Jun 2015 07:21 » Post actualizat in 09 Jun 2015 07:40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Las un comment ca sa poti continua editarea . Aa,era sa uit.In turcia trebe pasaport ca sa treci,sau merge ca si in serbia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Iunie 9, 2015 Autor Share Postat Iunie 9, 2015 Multumesc! Da, pt. Turcia este necesar pasaport valabil minim 6 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 In Turcia trebuie pasaport. Mai mult, trebuie ca pasaportul sa fie valabil cel putin inca 6 luni la intrarea in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Iunie 9, 2015 Autor Share Postat Iunie 9, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 foarte frumose pozele si locurile de asemenea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 (editat) Ai fost curajos sa mergi cu moto prin Istanbul. Am fost acolo in 2010 cu masina personala si am jurat ca daca voi reveni o voi face in alt mod. Mama ce trafic au aia. La noi e parfum. Cu moto nici nu ma gandesc sa vizitez. Misto poze, mai baga. Editat Iunie 9, 2015 de finu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Iunie 10, 2015 Autor Share Postat Iunie 10, 2015 Da, asa e, traficul e un cosmar, nu semnalizeaza nimeni schimbarea benzii de mers, se claxoneaza continuu si fiecare se strecoara cum poate mai bine, ignorandu-i complet pe ceilalti. A trebuit sa ma adaptez si sa ma iau dupa localnici, care mergeau cu moto sau scuter intre prima banda si parapetul de pe marginea drumului (aprox. 1m) ca sa pot avansa cumva. Am avut emotii mari, mana stanga mi-a amortit de la atata tras ambreiajul, iar de transpiratie nu mai are rost sa zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate