RoberT. Mihai Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 (editat) Va salut, poate sa imi recomande cineva o vulcanizare moto in Dr Taberei, (sau cat mai aproape de preferat sec 6), pt un schimb de cauciu fata, (demontat/montat, echilibrat..tot 'tacamul') A...si cu preturi de bun simnt! Numai bine! Editat Iunie 10, 2015 de RoberT. Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Cica la Razoare ar fi (Kawa Motors parca?). Mai sunt si cei de la Autosoft, spre A1, dar eu cand am fost am nimerit un "Dorel" cam nepriceput, cu chiu cu vai a reusit sa puna anvelopa corect pe janta. La Autosoft am platit 23-25 lei, nu mai stiu exact, montat pe janta + echilibrat, roata cu camera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 vezi la șama...lângă citroen, pe iuliu maniu (militari)...75 de lei 2 roți+echilibrat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 (editat) kawamotors Eu la ei am facut vara trecuta si am fost foarte multumit.Pretul:80 ron,ambele roti,in care a intrat,evident,echilibrarea.Echilibrare facuta profi(cu aparat dedicat) si nu ca in alte service-uri,folosind 4 rulmenti si o tija de metal... La restul serviciilor,nu ii recomand deloc Editat Iunie 10, 2015 de G B V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 (editat) kawamotors Eu la ei am facut vara trecuta si am fost foarte multumit.Pretul:80 ron,ambele roti,in care a intrat,evident,echilibrarea.Echilibrare facuta profi(cu aparat dedicat) si nu ca in alte service-uri,folosind 4 rulmenti si o tija de metal... La restul serviciilor,nu ii recomand deloc 4 rulmenti si o tija de metal se foloseste si in WSBK,si sa stii ca acel aparat "nededicat" este unul dintre cele mai exacte!Eu unul am echilibrat destule roti care aveau bataie dupa ce au fost facute pe aparate dedicate cu multe beculete si cifre pe display... Editat Iunie 10, 2015 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 4 rulmenti si o tija de metal se foloseste si in WSBK,si sa stii ca acel aparat "nededicat" este unul dintre cele mai exacte! Eu unul am echilibrat destule roti care aveau bataie dupa ce au fost facute pe aparate dedicate cu multe beculete si cifre pe display... Corect. Gravitatia este cea mai precisa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 4 rulmenti si o tija de metal se foloseste si in WSBK,si sa stii ca acel aparat "nededicat" este unul dintre cele mai exacte! Eu unul am echilibrat destule roti care aveau bataie dupa ce au fost facute pe aparate dedicate cu multe beculete si cifre pe display... De cine stie sa faca.In cazul tau,clar nu contest asta. Insa,mi-a facut un "mecanic"(nu dau nume) o astfel de echilibrare si la peste 120 tremura toata mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoberT. Mihai Postat Iunie 10, 2015 Autor Share Postat Iunie 10, 2015 Domnilor va multumesc pt sprijinul oferit, mi-am facut o idee.. sa vad unde ma hotaresc sa merg!Salutare tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate