MotoRocker Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 n-am buget nelimitat atunci furca stock + spite....pan' la urma nu pui jenunchiu jos cu ea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 21, 2015 Autor Share Postat Iunie 21, 2015 atunci furca stock + spite....pan' la urma nu pui jenunchiu jos cu ea.... pai nu pun ca n-am slidere la pantaloni ......................... azi ma plictiseam, am zis sa vad ce suprize sunt in carburatoare... surprize surprize un fel de mehlem, nu l-am mai intalnit pana acum cuiele varza, main jets montate invers, clapetele desincronizate 3-4 mm macar diafragmele sunt bune am cantarit frame-ul cu tot cu bascula, amortizor si o bucata de cardan, are fix 23 de kile , il desfac pe tot maine sa-l duc la sablat motorul are undeva pe la 100 kile, il ridic singur de jos da cam greu, cred ca ies pe la 160-170 de kile in total Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 » Post actualizat in 23 Jun 2015 05:32inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 arata mai bune cu furca usd. parerea mea. spor maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 25, 2015 Autor Share Postat Iunie 25, 2015 arata mult mai bine si pot sa-i pun guma sticky ... frane mult mai bune... am pus o masina la vanzare, cred ca pun si fazerul... » Post actualizat in 11 Jul 2015 21:09n-am rezistat si am luat o furca usd firma de powdercoating de langa mine este in vacanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 19, 2015 Autor Share Postat August 19, 2015 let the games begin » Post actualizat in 19 Aug 2015 10:30test, un fel de masca de street-fighter, sau ceva din bioshock... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Sunt geana pe topicul asta; astept cu maxim interes sa vad ce scoti din viroaga. Motorul ala agatat si cadrul ascuns, fac toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 A renunțat . L-am convins sa cumpere un Triumph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 8, 2015 Autor Share Postat Septembrie 8, 2015 Sunt geana pe topicul asta; astept cu maxim interes sa vad ce scoti din viroaga. Motorul ala agatat si cadrul ascuns, fac toti banii pana una alta i-am cumparat garaj, 300mp de umplut cu fiare, pana la anu nu cred ca mai am timp sa fac nimic la viroaga A renunțat . L-am convins sa cumpere un Triumph nuuu, astept cu nerabdare sa faca hyundai motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 pana una alta i-am cumparat garaj, 300mp de umplut cu fiare, pana la anu nu cred ca mai am timp sa fac nimic la viroaga nuuu, astept cu nerabdare sa faca hyundai motociclete pfiu, tre sa am rabdare pana la anu' ... hyundai nu fac nici masini, sa ne potolim ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 1. pana una alta i-am cumparat garaj, 300mp de umplut cu fiare, pana la anu nu cred ca mai am timp sa fac nimic la viroaga 2. nuuu, astept cu nerabdare sa faca hyundai motociclete 1. daaa, un garaj micut de tot 2. macar pune niste poze cu garajul si cu fiarele colegule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 11, 2015 Autor Share Postat Septembrie 11, 2015 1. daaa, un garaj micut de tot 2. macar pune niste poze cu garajul si cu fiarele colegule! abia in noiembrie-decembrie ma mut, o sa-i fac maine niste poze acum nu am decat o poza ,e o sala de la etaj... cred ca fac cinema acolo...sau bordel... e greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 abia in noiembrie-decembrie ma mut, o sa-i fac maine niste poze acum nu am decat o poza ,e o sala de la etaj... cred ca fac cinema acolo...sau bordel... e greu nu e greu deloc, fa mai bine bordel colegu! apoi poti sa-ti iei si un Donkervoort GTO acum cateva zile am vazut un reportaj, pe circuit o dracovenie de asta a intrecut un McLaren 630 (asta ca si fapt divers, dupa discutia noastra despre superseven si celelalte din categoria aia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Bordel zic si eu, adica, un loc unde primesti clienti cat schimbi ulei la motocicletele lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 14, 2015 Autor Share Postat Septembrie 14, 2015 nu le am cu pozele zica-se ca a fost o fabricuta de instrumente muzicale ... De donkenvoort ce sa zic... am trecut de multe ori pe la ei prin fata magazinului, am tot zis ca opresc, acum stau mult prea departe, parca erau in faliment acum cativa ani. Oricum nu prevad sa-mi permit unul in viitorul apropiat si chiar daca mi-as permite imi mai trebuie si aprobare de la imparatie... greu. Mai degraba ma vad construind o clona de ariel sau AC Cobra.... dintr-un super7 trebuie sa ma scoata cu macaraua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 ceva nouati? hai ca e iarna aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 13, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2015 ceva nouati? hai ca e iarna aproape. pai trebuie sa ma mut , sa renovez, sa aranjez atelieru... dureaza in plus dupa cateva discutii cu firme de vopsit electrostatic cred ca vreau sa-mi fac cuptorul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 ......si eu speram sa pui pozele cu ''mobilierul'' bordelului colegule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 13, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2015 na, uite caloriferele... da le-a inchiriat darkleine pe urmatoarele 6 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 Las asta aici: Spor la mesterit! » Post actualizat in 13 Nov 2015 22:11Apropo, unde naiba se ascund bateriile? Ca toate cafeurile pe care le vad facute din XV au scaun/sa slim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Las asta aici: Spor la mesterit! » Post actualizat in 13 Nov 2015 22:11 Apropo, unde naiba se ascund bateriile? Ca toate cafeurile pe care le vad facute din XV au scaun/sa slim. Xv ala arata intr-un mare fel, dar la sunet sincer a dat-o grav in balarii: trecand peste distorsiunile de upload pe youtube, suna ca un 250 cmc in 2T, iar toba aia 2 in 1 la V2 ... superbec, ceva noutati cu deratizrea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2015 asta e misto asa dar pentru mine cafe inseamna rezervor benelli mojave like si codita... altfel e altceva. de facut nu mai fac nimic pana cand ma mut, vreau sa iasa ceva exceptional , am mai facut motociclete la graba si nu impresioneaza pe nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Nu e rau nici rezervorul ala, dar parca toti il folosesc. Probabil pt ca arata bine Transmisia ramane pe cardan? Ai gasit-o la pret foarte ok. Ai vanat-o mult sau asa se gasesc pe la voi pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2015 a fost o chestie de moment, pretul corect la 15 km de mine, in general nu prea gasesti la pretul asta decat motoare sub 500cc gasisem un topic pe un forum de viroage cu un masinist care a trecut de la cardan pe lant... eu nu cum sa fac asta si cardanul are farmecul lui, eventual i-as pune roti spitate, dar asta dupa ce e aproape gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate