m72story Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 (editat) Salutare, ma bate gandul sa merg la Padina si trebe sa-i fac asigurare M-ului, stie cineva unde pot gasi ceva mai ieftin de 200 de lei pe 6 luni avand in vedere ca probabil este singurul drum pe care il fac cu ea anul asta? Am incercat pe toate siteurile online si nu imi dau mai putin de atat..... Editat Iunie 21, 2015 de m72story Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 incearca pe Emag..completezi singur datele,si daca ai B-ul de mai mult timp,treci vechimea permisului,poate ai noroc! eu am platit jumatate din cat imi cerau brokerii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 preturile sunt aprox. la fel la toti brockerii ..... depinde cati ani ai ...... daca ai sub 30 ....... nu cred ca gasesti sub 200 / juma d an .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Iunie 21, 2015 Autor Share Postat Iunie 21, 2015 am 36 iar permisul de cand era legal sa il am ....tot degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TwinS Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 (editat) am 26 si am platit 140.36 lei in ianuarie dupa scumpire pt astia sub 30 la sv de 650 ,carnetu tot asa de cand e legal sa-l am. Editat Iunie 21, 2015 de TwinS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu.tomica Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Salut, Suna ma pe mine 0721 816 279..... poate reusesc sa te ajut ( vorbim la tel ) Sa ai talonul moto in fata si CNP ul proprietarului din talon . Ps. sunt din buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Afara de varsta , conteaza si de cate ori ai facut asigurarea . Pentru fiecare 6 luni asigurate castigi un punct . Daca nu ai circulat , bineinteles ca nu a crescut bonificatia , chiar daca au trecut anii si nu ai accidente . Aceasta a intrat in vigoare parca incepand cu 2010 . Agentiile (brokerii) calculeaza cu acelasi sistem care il gasesti pe net . La un necaz conteaza seriozitatea firmei , bineinteles . Toate datele personale sunt centralizate pe tara intr-o banca de date la care se conecteaza automat agentii asiguratori , de aceea pentru aceeasi firma oriunde te duci gasesti aceeasi valoare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate