Toma Aurelian Valentin Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Salut ! sunt nou pe aici si asi vrea sa va prezint mobra mea este o Honda cbr 600F din 2000 care am achizitionat'o in ianuarie 2015 Sunt foarte multumit de ea pana acum...nu am facut cine stie ce KM cu ea...dar este ok.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 Salutare, frumoasa foc moto, asfalt uscat si km cit mai multi, sa o stapinesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 completeaza profilul, in rest asfalt uscat si fara incidente, cat despre moto arata bn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 Salut ... Sa o stapanesti sanatos fara incidente ! ... Ai serviciul cumva pe la swan office park - pipera ? Sau te confund .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 Arata bine ! La ce pret ai luat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toma Aurelian Valentin Postat Iunie 28, 2015 Autor Share Postat Iunie 28, 2015 Salut ... Sa o stapanesti sanatos fara incidente ! ... Ai serviciul cumva pe la swan office park - pipera ? Sau te confund .. Salut ! ma confunzi omule eu sunt din calarasi..motorul lam cumparat de la cineva din bucuresti numai stiu exact zona unde era...dar probabil il stii pe fostul proprietar care acum are o honda VFR din 2005 imi cer scuze pentru necompletarea profilului...dar sunt nou pe aici o sa incerc sa il completez cat ma pricep... » Post actualizat in 28 Jun 2015 21:04 Cateva poze mai recente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toma Aurelian Valentin Postat Septembrie 26, 2015 Autor Share Postat Septembrie 26, 2015 Cateva poze recente de la parada de ziua orasului si nu numai si cateva poze cu noua tobita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 Arata bine galbena. Da sa nu zici ca ai făcut burn-out cu pasagerul pe ea ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toma Aurelian Valentin Postat Septembrie 26, 2015 Autor Share Postat Septembrie 26, 2015 ba da....aveam un cauciuc care trebuia sa il schimb si am facut si putin burn-aut sa il tocesc de tot ) acum am pus altul nu o sa mai fac asa ceva ca imi este mila de el ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 De ambreiaj nu ti a fost mila deloc ? ) De unde ai luat semnalele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 Nu e din hartie creponata ambreiajul ala. Mai ales ca vb de un f4. Motoreta asta ingroapa 2-3 generatii de motociclete noi. Buna alegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toma Aurelian Valentin Postat Septembrie 26, 2015 Autor Share Postat Septembrie 26, 2015 Nu e din hartie creponata ambreiajul ala. Mai ales ca vb de un f4. Motoreta asta ingroapa 2-3 generatii de motociclete noi. Buna alegere! Multumesc ! nu ca o laud dar am facut sute chiar mii de km sezonul asta si nu am avut absolut nici un fel de problema cu ea..schimbandui consumabilele la timp...sunt super multumit de cum merge si cum se comporta motocicleta asta....am cumparat.o la indrumarea unui cunoscator si mi.a zis ca nu am sa regret. a avut mare dreptate !!! De ambreiaj nu ti a fost mila deloc ? ) De unde ai luat semnalele? semnalele de pe fata asa erau asa am cumparat motocicleta si pe spate leam cumparat eu dupa net...ca erau cele stock pe spate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toma Aurelian Valentin Postat Decembrie 3, 2015 Autor Share Postat Decembrie 3, 2015 Sa mai urc cateva poze recente ca sa nu moara topicul + Parbriz DoubleBouble Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Mihai Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 Frumoasa "scula"sa o plimbi cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toma Aurelian Valentin Postat Septembrie 22, 2016 Autor Share Postat Septembrie 22, 2016 (editat) Revizia de toamna !! (76mii km ) Pregatire pentru sezon 2017 Schimbat rulmenti (spate) Vopsit jante Gri Carbon+rim-strip Vopsit scarite si maner codita electrostatic. Schimbat ambreiaj kit complet TRW (Lucas) avea un inceput de patinaj pe la 10-11mii de ture...mai mergea, dar am zis sa il schimb pentru a nu uza altceva. Schimbat Ulei MOTUL gama3000 20w50 + filtru Curatat + sincronizat carburatoare Schimbat cablu ambreiaj (cel vechi se rupsese camasa si incepuse sa rugineasca) schimbat suport numar, rabatabil (manual) Reparatiile s.au facut la Dr.Fritzz Motorcycles Dr.Fritzz Motorcycles +++++ Cateva poze mai recente ! Editat Septembrie 22, 2016 de Toma Aurelian Valentin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Septembrie 22, 2016 Share Postat Septembrie 22, 2016 Ce ulei ai bagat frate in ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toma Aurelian Valentin Postat Septembrie 22, 2016 Autor Share Postat Septembrie 22, 2016 scrie mai sus man. » Post actualizat in 22 Sep 2016 19:04O intrebare pt domni moderatori ?! dc mi.a fost sters postul cu Stadiul vopsiri moto ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 valeleu 20w ? i-ai pus cumva motor de tractor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toma Aurelian Valentin Postat Septembrie 23, 2016 Autor Share Postat Septembrie 23, 2016 (editat) da...tractor u650 Cod produs:3000 20W50 4T 4L Producator: MOTUL Protejeaza motorul si cutia de viteze la temperaturi mari. Respecta JASO MA. Ideal pentru ambreiaje scufundate în ulei. Compatibile cu convertoare catalitice. Recomandat pentru motoare mai vechi, cu cinidree mare, racite cu apa, aer sau ulei. www.motul.com Editat Septembrie 23, 2016 de Toma Aurelian Valentin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Citeste si partea in care specifica plaja de temperaturi exterioare in care se foloseste 20w50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toma Aurelian Valentin Postat Septembrie 23, 2016 Autor Share Postat Septembrie 23, 2016 http://www.autokarma.ro/images/info/ulei-motor-clasificare-sae.jpg asta e buna ? » Post actualizat in 23 Sep 2016 19:35 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toma Aurelian Valentin Postat Septembrie 23, 2016 Autor Share Postat Septembrie 23, 2016 (editat) Zise un ""cunoscator"" )) » Post actualizat in 23 Sep 2016 20:18 bai fratilor...la 80mii km ( 80.000) voi ce ulei bagati la o mobra din 2000 ?? tot 10w40 ?? cel recomandat de producator ?? am si eu o curiozitare....sau poate mecanicul meu si.a gresit cariera...trebuia sa se faca brutar...plm cn stie daca voi stiti mai bine ca el...o sa ma duc sa il schimb sa ii bag 5w40...poate asa o sa fiti fericiti )) (y) sau tre sa imi iau un U650 ca sa folosesc uleiul asta "ieftin" Editat Septembrie 23, 2016 de Toma Aurelian Valentin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 tot 10w40 ?? Da' ce are 10w40? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Zise un ""cunoscator"" )) » Post actualizat in 23 Sep 2016 20:18 bai fratilor...la 80mii km ( 80.000) voi ce ulei bagati la o mobra din 2000 ?? tot 10w40 ?? cel recomandat de producator ?? am si eu o curiozitare....sau poate mecanicul meu si.a gresit cariera...trebuia sa se faca brutar...plm cn stie daca voi stiti mai bine ca el...o sa ma duc sa il schimb sa ii bag 5w40...poate asa o sa fiti fericiti )) (y) sau tre sa imi iau un U650 ca sa folosesc uleiul asta "ieftin" is curios cum suna motorul ala dupa cateva ture mai in forja , Doamne fereste sa-l forjezi cu uleiul ala cand e rece motoru!, stai linistit ca nu ti se maresc tolerantele in halul ala incat sa aibe nevoie de 20w . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toma Aurelian Valentin Postat Septembrie 26, 2016 Autor Share Postat Septembrie 26, 2016 stau eu asa si ma gandesc...dc oare au mai facut astia de la motul uleiul asta 20w50 ??? oare lau facut asa din plictiseala ?? sau este destimat pt utilajele agricole ?? dar totusi au o motocicleta desenata pe bidon...hmm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate