Figment Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 Ati dat-o-n jigniri copilaresti...concluziile cred ca au fost trase de fiecare, nu uitati ca mereu e loc de mai bine in ceea ce priveste tehnica de pilotaj, grija mare pe drum si faceti fiecare cum stiti mai bine sa ajungeti intregi la destinatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 alooo..... voi mai si mergeti cu motocicletele ???? DA???? SIGUR???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 Nu cred ca e cazul sa va dati la gioale. Fiecare merge un felul lui, mai bine sau mai rau. Eu când m-am urcat pe motor am venit cu reflexele de la bicla. Tin mansoanele cu degetul mare si aratatorul, celelalte trei degete stau pe manete, asta in oras, si in afara când e ceva dubios prin preajma. Nu cred ca in felul asta castig timp de reactie. Mai degrabă e psihologic. Când merg asa creierul transmite corpului ca tre sa fie in alerta. Ca intr-un western, când intra gion uein in bar cu mana pe teaca revolverului. Mai e un avantaj la sistemul asta, pe dreapta: Poti sa franezi si in acelasi timp sa ai control la gaz. Comenzile motocicletei nu sunt de genul"închizi una ca sa faci alta, succesiv". Ele se combina. Avem 2 mâini si 2 picioare care trebuie sa functioneze simultan. Creierul poate, doar prejudecatile si sfaturile proaste îl blochează. Fiti zen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 Pai nu, ca in loc sa inveti sa conduci motorul e mai simplu, si in asentimentul general chiar mai eficace, sa-ti pui tobe maneliste si lasere de discoteca. Am auzit ca numai aceste metode singure iti cresc puterea motorului si scurteaza perioada de franare cu 15-20%... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate