ovidiudoc Postat Iulie 7, 2015 Autor Share Postat Iulie 7, 2015 (editat) Foarte frumoasa tura! Felicitari Ai apucat sa calculezi cam cat te-a dus benzina, cazarea etc.? Benzina: 900 lei Cazare: 455 lei (o noapte am dormit la niste prieteni din Resita) - Acesta ar fi pretul doar pentru cazare. Editat Iulie 7, 2015 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Mersi frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Zi-ne te rog pe unde ai innoptat in fiecare zi de raid. Te invidiez omule ! Anul asta nu am asa multe zile libere, dar anul viitor imi iau 2 sapt libere si voi face exact acelasi traseu. Ori singur pe mobra, ori cu masina si familia, vad eu. 1500 ( gas si cazare ) + sa zicem inca 500 mancarea ( sau mai mult ), eu zic ca e super bine pt o tura de 10 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiudoc Postat Iulie 7, 2015 Autor Share Postat Iulie 7, 2015 Zi-ne te rog pe unde ai innoptat in fiecare zi de raid. Te invidiez omule ! Anul asta nu am asa multe zile libere, dar anul viitor imi iau 2 sapt libere si voi face exact acelasi traseu. Ori singur pe mobra, ori cu masina si familia, vad eu. 1500 ( gas si cazare ) + sa zicem inca 500 mancarea ( sau mai mult ), eu zic ca e super bine pt o tura de 10 zile. Am mers pe ideea ca ma voi caza acolo unde voi simti ca ma lasa puterile / vine noaptea. In prima noapte: Hanul Hotarul Ciucului - Iesirea din Bixad (pana in Baile Tusnad) A doua noapte: Pensiunea Otto - Biertan (o pensiune modesta, dar nu aveam multe alternative). A treia noapte: Vila Ursu (la 300 de metri de Manastirea Tismana) A patra noapte: la prieteni in Resita A cincea noapte: Chiscau (Pestera Ursilor) - prima pensiune de pe partea stanga (nu am retinut numele) - o pensiune noua A sasea noapte: Rachitele (inrcandu-ma de la cascada Valul Miresei, prima sau a doua pensiune de pe partea stanga - ATENTIE: Nu exista semnal la nicio companie de telefonie mobila! A saptea noapte: Borsa - nu retin numele pensiunii, dar a fost o pensiune foarte frumoasa (vis-a-vis de Benzinaria OMV) A opta noapte: Capataneni (in primul sat de dupa barajul Vidraru) - nu retin numele - sunt foarte multe pensiuni in Capataneni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Multam de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 pai bine bre, asa toate de-odata? inca o (hai doua) tura d-asta si ai vazut cam toata Romania "de asfalt" f frumos, de copiat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 (editat) Felicitari!!! Bravo! cum zicea un coleg mai sus, ma bucur sa vad ca lumea se plimba prin tara si nu pe bulevarde. Avem o tara prea frumoasa ca sa nu o vizitam. Felicitari! Vreau sa iti calc si eu pe urme, dar in septembrie 18-28 septembrie. Traseu: https://goo.gl/maps/uyibA https://goo.gl/maps/Zw55W Probabil ca o sa te intreb si eu ceva detalii dar asta cand o sa am timp sa fac traseul mai in detaliu. Editat August 12, 2015 de Straic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 @Straic: pfff... daca stiam, amanam si eu tura mea si mergeam impreuna (desi nu ne cunoastem) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 (editat) Felicitari!!! Bravo! cum zicea un coleg mai sus, ma bucur sa vad ca lumea se plimba prin tara si nu pe bulevarde. Avem o tara prea frumoasa ca sa nu o vizitam. Felicitari! Vreau sa iti calc si eu pe urme, dar in septembrie 18-28 septembrie. Traseu: https://goo.gl/maps/uyibA https://goo.gl/maps/Zw55W Probabil ca o sa te intreb si eu ceva detalii dar asta cand o sa am timp sa fac traseul mai in detaliu. Salut. la traseul 1 eu as alege doua variante: 1. varianta rosie 2. varianta verde Editat August 12, 2015 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiudoc Postat August 12, 2015 Autor Share Postat August 12, 2015 Felicitari!!! Bravo! cum zicea un coleg mai sus, ma bucur sa vad ca lumea se plimba prin tara si nu pe bulevarde. Avem o tara prea frumoasa ca sa nu o vizitam. Felicitari! Vreau sa iti calc si eu pe urme, dar in septembrie 18-28 septembrie. Traseu: https://goo.gl/maps/uyibA https://goo.gl/maps/Zw55W Probabil ca o sa te intreb si eu ceva detalii dar asta cand o sa am timp sa fac traseul mai in detaliu. Mi-ar face placere. Chiar te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tonisax Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Frumoasa tura prin tara , cu siguranta vor fi multi care si-ar dorii o asa plimbare si putini care chiar o s-o faca printre care sper ca ma voi enumera si eu anul asta...iti doresc plimbari la fel de interesante si frumoase in anii viitori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiudoc Postat Martie 18, 2016 Autor Share Postat Martie 18, 2016 Frumoasa tura prin tara , cu siguranta vor fi multi care si-ar dorii o asa plimbare si putini care chiar o s-o faca printre care sper ca ma voi enumera si eu anul asta...iti doresc plimbari la fel de interesante si frumoase in anii viitori! Am creionat niste iesiri pentru anul acesta. Sper sa reusesc sa fac ceea ce mi-am propus. Cert este ca in Romania sunt foarte multe locuri de vazut. Timp si bani sa avem. Voi reveni cu noi experiente, cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate