crocodilul Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Salutare! Cine a avut sau are asa cave si poate sa ma ajute cu niste sfaturi pro sau contra ,va rog,nu va jenati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 (editat) E un motor ok, insa daca-l iei cu gand de enduro(chiar si soft) mai bine uita de el.Daca ai niste ture lungi de gand e f bun. Motor inalt si greu... trebuie sa ai si ceva kile si inaltime ca sa-ti fie comod.Altfel f usor de condus(nasol pe loc, static), pozitie de condus relaxata si f comoda, cuplu bun(a 5-a la ~3000rot/min >> 100km/h), suspensii lungi sa nu te scuture, loc berechet pt pasager si bagaj.Am mai zis pe undeva: ii un enduro-touring care nu prea stie enduro, dar stie touring la greu. Editat Decembrie 19, 2006 de S George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Salutare! Cine a avut sau are asa cave si poate sa ma ajute cu niste sfaturi pro sau contra ,va rog,nu va jenati. Visul meu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crocodilul Postat Ianuarie 3, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2007 ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 ?? nu prea este cunoscut la noi in tara eu am gasit diferite teste si discutii in lb engleza,italiana franceza,germana,maghiara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLY ONE Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 mi am luat si eu un tdm din 94 , sunt foarte impresionat, as vrea un manual de intretinere,unde gasesc? cat se strange lantul daca stie cineva? pt ca am umblat la el si merge f greu!!!! multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Manualul componentelor, altul n-am, poate gasesti ce te intereseaza. TDM850.PDF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 http://ursa.irk.ru/manual/ Aici gasiti un manual Haynes excelent, e cel de 122 Mega, inclusiv pentru XTZ si TRX. Doar ca trebuie rabdare sa prindeti linkul, eu m-am chinuit citeva zile. Nu disperati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Excelent manualul, am asteptat 2 zile sa-l dau jos cu 3-4 kB/s dar a meritat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLY ONE Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 E un motor ok, insa daca-l iei cu gand de enduro(chiar si soft) mai bine uita de el.Daca ai niste ture lungi de gand e f bun. Motor inalt si greu... trebuie sa ai si ceva kile si inaltime ca sa-ti fie comod.Altfel f usor de condus(nasol pe loc, static), pozitie de condus relaxata si f comoda, cuplu bun(a 5-a la ~3000rot/min >> 100km/h), suspensii lungi sa nu te scuture, loc berechet pt pasager si bagaj.Am mai zis pe undeva: ii un enduro-touring care nu prea stie enduro, dar stie touring la greu. a cazut de pe cric, mare ghinion, si incredibil s au strambat coarnele, sau nu stiu nu mai sunt drepte in mers, cornul pe care a cazut e mai in interior...... ma ajuti cu un sfat? e vorba da tdm ul meu desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Demonteaza ghidonul si incearca sa-l indrepti.Bagi o bara sau tzeava mai subtire in capatul deformat si-l indrepti.Sa nu-l prinzi direct in menghina(pune niste bucati de lemn si strange cat sa nu deformezi tzeava).Trebuie sa mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIPPY10 Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Ok! Cine mai are informatii despre TDM 850 ...?? eu am 2 nelamuriri ce vrea sa zica in cartea tehnica cu uleiul de sus si uleiul de jos..? adica are cutia separat si recipientul de sub sa e pt ea..? si atunci filtrul de ulei si joja sau bulina de la uleiul de jos (motor) unde e ..? ..ca eu n-o gasesc ..si cat ulei intra in cele 2 parti..? dc ma poate ajuta cineva asi fi foarte recunoscatir! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Naboki Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Ok! Cine mai are informatii despre TDM 850 ...?? eu am 2 nelamuriri ce vrea sa zica in cartea tehnica cu uleiul de sus si uleiul de jos..? adica are cutia separat si recipientul de sub sa e pt ea..? si atunci filtrul de ulei si joja sau bulina de la uleiul de jos (motor) unde e ..? ..ca eu n-o gasesc ..si cat ulei intra in cele 2 parti..? dc ma poate ajuta cineva asi fi foarte recunoscatir! Salutare! Poate ca e destul de tarziu, dar uite ce stiu eu: uleiul e de un singur fel, si e acelasi pentru motor si pentru transmisie. Busonul de ulei e unul singur prin care pui 4 litri de ulei pentru toata hardughia. Cand schimbi uleiul, scoate surubul de drenaj si scoate si filtrul de ulei, si ai grija sa se scurga 4 litri. Dupaia, le pui la loc si torni uleiul proaspat, care la un moment dat nu o sa mai incapa. In momentul asta dai un demaraj scurt de tot la motor - 2-3 sec., cat sa se invarta si sa se aseze uleiul, apoi completezi pana la 4 litri. Ai grija, pe cat posibil, uleiul sa iti fie aproape de maxim, cica pentru motoarele astea e mai bine. Eu acum am Mobil 1 sintetic, 10W40 si peste vro 2000 de km cred ca o sal schimb tot cu de-asta. Sper ca ti-am fost de ajutor. Asfalt uscat! Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Am citit ca BMW F650 are kit ptr reglarea inaltimii. Tdm-ul are asa ceva ? Am 1.74 m inaltime. Asfalt uscat Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Cam care este consumul extraurban pt un TDM ? ( pe la 100-120kmh) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Cam care este consumul extraurban pt un TDM ? ( pe la 100-120kmh) Daca e bine reglat si fara probleme pe la carburi, filtre etc , nu cred ca ar trebui sa ia mai mult de 5%.Exista un TDM "in familie" ca sa zic asa si in jurul acestei cifre se invarte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircescu Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 E sunt TDM-istul "din familie" ,si iti spun la ultima verificare a consumului au iesit 4,8 l ,viteza de croaziera 100-120 , 90% din drum in afara orasului Am citit ca BMW F650 are kit ptr reglarea inaltimii. Tdm-ul are asa ceva ? Am 1.74 m inaltime. Asfalt uscat Cu respect din pacate nu are asa ceva, dar iti spun ca eu am 1,73 inaltime si ajung binisor jos,nu cu toata talpa dar suficient ,nu am avut probleme pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Multumesc Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 dar de tdm de 900 ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 dar de tdm de 900 ce ziceti? eu as zice ca tdm-ul are topic propriu separat, unde ai sanse mai mari sa gasesti informatii despre tdm-ul de 900, decat aici (are aproape 500 de pagini deja) /index.php?showtopic=85575 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate