Prototype010 Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 Va rog sa nu radeti . M-am apucat eu azi sa schimb lichidul de frana pe spate. Am vazut un videoclip pe youtube si am zis sa incerc.. Am facut tot exact ca in video dar... Placuta apasa pe disc dar nu cat trebuie ca sa franeze.. Ce am gresit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 Probabil ti-a ramas aer pe instalatie si trebuie facuta aerisirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prototype010 Postat August 12, 2015 Autor Share Postat August 12, 2015 Am facut si aerisirea. Nu are deloc aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 (editat) nu prinde deloc ? trebuie sa pompezi de mai multe ori frana ca sa prinda. Daca ai dat cu lichid de curatat discuri, nu o sa franeze pana nu se duce tot lichidul ala Editat August 12, 2015 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 discul este uzat? are planeitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prototype010 Postat August 12, 2015 Autor Share Postat August 12, 2015 Prinde mai bine acum dar am scapat cate putin lichid pe disc poate din asta nu tine bine.. » Post actualizat in 12 Aug 2015 13:06Prinde mai bine acum dar am scapat cate putin lichid pe disc poate din asta nu tine bine.. Rezolvat.. Trebuia pompat de mai multe ori cum a zis Legnakrad, mersi! » Post actualizat in 12 Aug 2015 13:51Off-topic : Azi am luat sala (20/20) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 Off-topic : Azi am luat sala (20/20) Sa iei si probele practice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 Prinde mai bine acum dar am scapat cate putin lichid pe disc poate din asta nu tine bine.. da-i cu spray de frane (degresant), desi lichidul de frana imprimat in placuta este defapt ulei, adica nu este bine ca a ajuns acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prototype010 Postat August 12, 2015 Autor Share Postat August 12, 2015 da-i cu spray de frane (degresant), desi lichidul de frana imprimat in placuta este defapt ulei, adica nu este bine ca a ajuns acolo Ar fi bine sa scot placutele si sa le curat? Ori sa le schimb... Am un set de placute.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 Ce inseamna ca "ai facut ca intr-un clip de pe youtube"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 Ce inseamna ca "ai facut ca intr-un clip de pe youtube"? Probabil clipul asta )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 Probabil clipul asta )) Aia e procedura corecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prototype010 Postat August 13, 2015 Autor Share Postat August 13, 2015 Off-topic: Mereu se gasesc cativa care isi bat joc, raspund doar sa faca multe posturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Off-topic: Mereu se gasesc cativa care isi bat joc, raspund doar sa faca multe posturi. Tu nu știi de glumă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Pai crezi ca ajungi super membru doar prin raspuns la obiect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prototype010 Postat August 13, 2015 Autor Share Postat August 13, 2015 Nu prea am gasit gluma dar fie cum zici tu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Daca raspundeai la intrebarea mea initiala (care era serioasa), in loc sa torni gaz peste foc, poate... intelegi tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prototype010 Postat August 13, 2015 Autor Share Postat August 13, 2015 (editat) Adica intrebarea ta nu tot la misto a fost pusa? Am facut ca intr-un video in care iti explica ce si cum.. Nu stiu ce e greu de inteles.. Gata nu mai torn "gaz pe foc" .. Editat August 13, 2015 de Prototype010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate