Limelight Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 (editat) Buna ziua! Mi s-a rupt cablul de ambreiaj, si peste tot pe unde am sunat e doar pe comanda 10-14 zile. Am inteles ca exista si cabluri universale. Are cineva asa ceva de vanzare? Ma deplasez pana la domiciliul persoanei respective, stau in Bucuresti . Am o yamaha ybr 250. Va multumesc! Editat August 13, 2015 de Limelight Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Gasesti la kronau, au program pana la ora 19. Atentie cum il cositoresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Limelight Postat August 13, 2015 Autor Share Postat August 13, 2015 Mersi de sfat dar am sunat deja si nu mai au. Saptamana viitoare aduc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Mersi de sfat dar am sunat deja si nu mai au. Saptamana viitoare aduc . Incearca sa-l cositoresti dar...sa faci treaba buna. Si eu am unul rupt, dar caut pe cineva sa mi-l faca sa am de rezerva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 cablu frina bicicleta,daca-l pu-i bine te tine destul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 (editat) Buna ziua! Mi s-a rupt cablul de ambreiaj, si peste tot pe unde am sunat e doar pe comanda 10-14 zile. Am inteles ca exista si cabluri universale. Are cineva asa ceva de vanzare? Ma deplasez pana la domiciliul persoanei respective, stau in Bucuresti . Am o yamaha ybr 250. Va multumesc! universale? nu cred exista kit de reparatie cu suruburi dar cositorit e mai sigur http://www.louis.de/en/artikel/nippel-bowdenzugsatz-set-motorrad-sortiment/10019100 face toti banii, mai ales daca esti pe drum undeva departe Editat August 13, 2015 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Buna ziua! Mi s-a rupt cablul de ambreiaj, si peste tot pe unde am sunat e doar pe comanda 10-14 zile. Am inteles ca exista si cabluri universale. Are cineva asa ceva de vanzare? Ma deplasez pana la domiciliul persoanei respective, stau in Bucuresti . Am o yamaha ybr 250. Va multumesc! Da-mi pe PM adresa, trec diseara pe la tine si rezolvam. Daca faci rost de un spray de uns cabluri, si mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 userul florin-v ,service moto dr taberei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 eu mi-am cositorit cablul si la acceleratie si la ambreiaj ,iesee bestial,cel mai important ai nevoie de apa tare sa decapezi cablu,cositor bara nu de ala de lipit tevi sau fludor si o lampa sau un letcon,si rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Apa tare nu o sa gasest, dar gasesti pasta decapanta. Intr-adevar, ai nevoie de bara de cositor, nu cel la rola, pt electronica. Gasesti si in piata, pasta decapanta e excelenta. Cablul trebuie "despicat" unde il cositoresti si indoite firele din el spre exterior, ca sa prinda mai bine. Cauta pe youtube tutoriale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 Eu am luat apa tare din targul de la militari 3,5 ron sticluta de 100 de ml, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 In targ n-am mai ajuns, la momentul cand mi-am facut cablul de ambreiaj m-am dus in piata dupa materiale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 Eu mi-am facut dupa un tutorial,mi-a iesit super,am pilit un pic cositorul si tine bine,am incercat si cu pasta decapanta dar nu am reusit,nu se lipea, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 Eu am luat apa tare din targul de la militari 3,5 ron sticluta de 100 de ml, si chiar e sau e ca namolul de techirghiol vandut pe plaja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Limelight Postat August 14, 2015 Autor Share Postat August 14, 2015 Buna dimineata tururor, am ramas fara baterie la telefon aseara, si am ajuns tarziu! Datorita userului Rimio am facut rost de cabluri totul e in regula acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 Da este,si cand am bagat cablul in el sfaraia ca dracii pe haine nu am testat daca arde,si in plus si miroase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate