AeonsOfStrife Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 Pentru a fi motociclist in adevaratul sens al cuvantului inseamna sa ai carnet si totodata sa fi atent mai ales la cei din jur, la mediul inconjurator care in trafic se schimba mereu, nu este static precum copacii si lanurile de porumb prin care ai invatat sa te dai. Sa fi constient de lipsa de experienta si maturitate pe care unii inca o mai au, fie aflati la ghidonul unui motor sau in dreptul volanului. E bine macar ca prima ta lectie ai invatat-o suferind doar pagube materiale. Spor la scoala de soferi pe care speram sa o incepi cand inplinesti varsta. Sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 n-am mai ras asa de cand a cazut o hayabusa beata intr-un giratoriu Hahahahahah, cine mah, matza aia de se credea leoaica? Sau pantera... ce era! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 Pentru a fi motociclist in adevaratul sens al cuvantului inseamna sa ai carnet si totodata sa fi atent mai ales la cei din jur, la mediul inconjurator care in trafic se schimba mereu, nu este static precum copacii si lanurile de porumb prin care ai invatat sa te dai. Sa fi constient de lipsa de experienta si maturitate pe care unii inca o mai au, fie aflati la ghidonul unui motor sau in dreptul volanului. E bine macar ca prima ta lectie ai invatat-o suferind doar pagube materiale. Spor la scoala de soferi pe care speram sa o incepi cand inplinesti varsta. Sanatate. Incepi sa fii amuzant! Tine-o tot asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul Gelepu Postat August 14, 2015 Autor Share Postat August 14, 2015 Incepi sa fii amuzant! Tine-o tot asa! Sincer ,nu incerc sa fiu rautacios ,dar sunt curios daca are carnet ,macar categoria A ...A1/A2/A .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacii Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 Pot sa spun ca asta a fost invatatura de minte ,voi face tot posibilul ca pe viitor sa fiu mult mai atent ,si sa fiu un motociclist in ADEVARATUL sens al cuvantului. Va multumesc tuturor pentru ajutor ,si imi cer scuze celor care m-au inteles gresit ,toate sfaturile m-au ajutat ... In legatura cu omul cu dacia ,ne-am inteles si i-am oferit o suma decenta ,zic eu . Multumesc incaodata tuturor , "asfalt uscat" Bine ca s-a rezolvat ,si asta sa-ti fie invatatura de minte ! Macar de-ar fi asta cea mai mare magareata din viata ta de motociclist ! Si sa pui mana sa faci carnet,auzi?Daca data viitora Doamne feri,patesti asemanator sau mai grav,si cand colo tu ai dreptate,insa lipsa plasticului,il face pe ala castigator de cauza?daca se baga unu ca bou in tine,basca si spitalizare,si tu nu ai carnet?Da-o incolo,rabda si tu putin si ia-ti carent.nu inveti tu foartee multe din scoala aia,insa macar ,nu mai esti in flagrant cu delictu-n mana!)Asfalt uscat....rookie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate