hemi Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 baieti care stiti daca se potriveste bordul de la aprilia sr pe injectie la cea pe carburator? Se potriveste.Si eu asa am,scuterul meu este aprilia sr pe carburator si bord-ul este de pe un sr pe injectie. este exact asa ca si celalalt numai ca la mufa acea unde ai becul pt.injectie acolo nu conectezi nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojanionut Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 ce imi puteti spune despre aprilia leonardo 125cc sau 150cc sunt bune sunt rele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hemi Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 i-mi puteti spune ce capacitate are rezervorul de benzina la un aprilia sr(modelul cu doua stopuri rotunde)pentru ca mie nu imi arata pe bord cata benzina am.Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 8 litri (6+2 rezerva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 ce imi puteti spune despre aprilia leonardo 125cc sau 150cc sunt bune sunt rele Miam luat io din germania acum cateva zile un leonardo de 150 cc spargeeee.. (numa cred cal voi vinde ca de ma ia garda am puso ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hemi Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 8 litri (6+2 rezerva) ok ms.stiti cumva daca rezerva se consuma automat dupa ce s-a terminat benzina din rezervorul principal,sau trebuie comutat.ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 ok ms.stiti cumva daca rezerva se consuma automat dupa ce s-a terminat benzina din rezervorul principal,sau trebuie comutat.ms Nu trebuie sa faci nici un fel de comutare, se consuma el automat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 poze noi 8:DSC00786.JPG] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 poze noi 8:DSC00786.JPG] ridic-o tu fara frana sa vezi ce o sa-ti rupi pasarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 da crezi ca am ridica`o cu frana ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Mama zi-mi si mie cum l-ai ridicat asa. PLssssssssss Ma duc pe locul pasagerului si???? trag de ghidon brusc in sus in timp ce accelerez? Mama mi-e si o frica sa nu cad sa-l stric..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Mama zi-mi si mie cum l-ai ridicat asa. PLssssssssss Ma duc pe locul pasagerului si???? trag de ghidon brusc in sus in timp ce accelerez? Mama mi-e si o frica sa nu cad sa-l stric..... Ia-o cate putin...iti recomand pe un camp unde nu s-a auzit de asfalt(dauneaza grav carenelor) si poti incerca sa-i pui bijuteriei niste slidere,sau crash pad-uri,sau niste...ceva sa nu se sparga,si incerci putin cate putin,cum simti ceva urat frana repede...oricum fara sa o julesti nu ai cum sa reusesti. La primul stoppie cu Derbi mi-am rupt adidasii si am rupt oglinda de pe stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Mai mult decât să pun frână pe față ca să culiseze mai ușor fundul pe asfalt intr-o parte n-am reușit. Mi-e frică să nu cad să se spargă ceva. oricum... ar fi super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lukas Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 De unde pot cumpara o janta de aprilia sr 50 pt spate??deoarece mi sau tocit acele rizuri din interiorul jantei si am prins jok la roata,ii mai pot face ceva la janta sa o repar?La ce pret este una noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nush cum sa faci ca nush cum merge unu stock , eu am variator malossi si imi merge usor sau ar fi o treaba sa te inveti cu altceva inainte , cu un piaggio si2 sau un yamaha jog , booster dinastea cu care is mai usor ca de obicei te ridici cu orice intr`o roata , treaba ii sa stii cum mere motoru , unde sa stai , si cum sa`l tzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 iata ce bijuterie mi-a adus cineva din italia. daca va place cred ca am sa o vand. undeva la 40mil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 nu`i frumos .. ii belea , da nu tzi se pare cam mult 40 de mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 nu`i frumos .. ii belea , da nu tzi se pare cam mult 40 de mil imi place asa de mult cum merge si cum arata ca m-am cam entuziasmat in privinta pretului asa ca revin cu picioarele pe pamant. 34mil e foarte corect. oricum e unicat in tara culoarea asta originala iar de sr sunfire de cand ma uit pe web nu am auzit. si arata ca de colectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxm Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 intrebare: de mers cum merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Am si eu o problema ( ... mare... Azi.. dimineata.. m-am apucat sa pun la punct putin scuterul... aveam niste piese pe care trebuiau sa le montez .... Cauciuc Spate Bujie si niste stickere.. am schimbat cauciucul..... am pus bujia si stickerele.... toate bune...... se facuse aproape seara de acuma.... am zis sa dau o tura ,,, pt a vedea cum se comporta Guma...... toate bune... am mers .. am mers... aveam farurile aprinse tot.. bun.... cand deodata........... PAC ..... farurile s-au stins.... si lumina bordului..... iar acele de la benzina si temperatura nu se mai ridicau... numai cel de la kilometraj.. pur si simplu nu raspundeau...... ce s-a intamplat nu stiu ? .... imi poate da careva sfaturi ? .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 poate ti sa ars siguranta de la baterie sau ti`o sarit un papucas.Verifica toate contactele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beeboo77 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Sal baietzi! tocmai ca am am avut un accident nefericit cu scuterul .. in urma caruia mi am spart toata plasticaraia fatza inclusiv farul la un aprilia sr 50 ditech din 2001 avetzi idee unde shi cum ash putea sa mi fac rost de piesele astea ... adica toata partea din fatza a carenei e distrusa shi in interior chiar daca stitzi ceva cumva pls help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Sal baietzi!tocmai ca am am avut un accident nefericit cu scuterul .. in urma caruia mi am spart toata plasticaraia fatza inclusiv farul la un aprilia sr 50 ditech din 2001 avetzi idee unde shi cum ash putea sa mi fac rost de piesele astea ... adica toata partea din fatza a carenei e distrusa shi in interior chiar daca stitzi ceva cumva pls help http://bikeshop.ro/handler.php?tip=ac&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beeboo77 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 http://bikeshop.ro/handler.php?tip=ac&...amp;zoom=1#foto Multzumesc mult pt. fast reply! numai ca e al draq de departe e mine eu sant din ctza trebuie sa trec prin toata tzara sa ajung la el ... daca stie cineva mai aproape .. nu stiu .. bucuresti ... oricum ar fii mai bine ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Multzumesc mult pt. fast reply! numai ca e al draq de departe e mine eu sant din ctza trebuie sa trec prin toata tzara sa ajung la el ... daca stie cineva mai aproape .. nu stiu .. bucuresti ... oricum ar fii mai bine ms anticipat nu trebuie sa te duci pana la el .... Ti le trimite prin posta sau prin curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate