Achile Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Locatia: brasov, starda Dobrogeanu Gherea Conditii de drum: ninsoare, polei, piatra cubica denivelata, panta f abrupta.... Protagonistul: subsemnatul....blindat cu cizme d cross, genunchiere, cotiere, armura d cross (NOT!!! ) --eram in blugi viteza...10 km....mi-a fugit fatza si m-am cam tavalit....am si eu o vanataie sexy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 am locuit pe strada aia pana la 7 ani,era bestial iarna,se facea gheata pe trotuar de sus pana jos... ne e cel mai bun loc sa te dai cu motoru in coditiile astea....insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dexter Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 insanatosire grabnica, motoru are ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Locatia: brasov, starda Dobrogeanu Gherea Conditii de drum: ninsoare, polei, piatra cubica denivelata, panta f abrupta.... Protagonistul: subsemnatul....blindat cu cizme d cross, genunchiere, cotiere, armura d cross (NOT!!! ) --eram in blugi viteza...10 km....mi-a fugit fatza si m-am cam tavalit....am si eu o vanataie sexy Berbecule... Bine ca n-ai tu nimic. Parcheaza bre mobra ca nu mai e vreme de dat. Poate iesim in uichend la o bere sa intram in spiritul sarbatorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 20, 2006 Autor Share Postat Decembrie 20, 2006 am 2 vanatai...atat motorul e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 ..am si eu o vanataie sexy Insanatosire grabnica..desi cand ne-am vazut ultima data chiar ca erai BLINDAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 (editat) Fa-te bine si hai cu schiurile!! ... lasa cascadoriile Editat Decembrie 21, 2006 de CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 21, 2006 Autor Share Postat Decembrie 21, 2006 Insanatosire grabnica..desi cand ne-am vazut ultima data chiar ca erai BLINDAT voi ati ajuns ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Marfa. Eu nu am tupeu sa ma dau nici cu masina pe strada aia cand ploua. Ai curaj amice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Marfa. Eu nu am tupeu sa ma dau nici cu masina pe strada aia cand ploua. Ai curaj amice mai degraba e inconstient decat curajos!!! da se face el mare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Ianuarie 5, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2007 uite cine vorbea!! poate iti vine mintea la cap si tie cand te faci tatic....desi nu cred. Sper ca progenitura sa nu-i semene tatalui ca e grav! toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate