MAN!AC Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 Salutare tuturor! Am de gând să fac o ieșire de 2 zile pe unul dintre cele 2 trasee din evenimentul de pe feizbuc: https://www.facebook.com/events/1462758017364098/ , pe data de 05.09.2015 Pentru cei care nu au feizbuc, propun următoarele trasee: 1-http://distanta.ro/bucuresti/45.144443,24.678969/45.728252,24.575025/45.658022,25.601206/bucuresti 2- http://distanta.ro/bucuresti/45.144443,24.678969/45.728252,24.575025/45.523813,23.645140/ramnicu-valcea/bucuresti Până acum, suntem 2 care mergem sigur, înclinăm spre al 2-lea traseu și cazare la cort... Așteptăm și alți doritori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 (editat) O sa plecam maine 2 motorete pe primul traseu cu abatere pe la manastirea Sinca Veche. De acolo o sa ne decidem daca ne continuam drumul prin Poiana Marului spre Rasnov sau daca revenim pe E68. Daca are cineva detalii despre portiunea de drum Sercaia - Rasnov prin Poiana Marului. pls share. Traseul va fi de o zi. Revenim cu poze sa stii ce te asteapta macar pe Transfagarasan. Asfalt uscat si temperaturi moderate. Editat August 27, 2015 de juld5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat August 27, 2015 Autor Share Postat August 27, 2015 Asfalt uscat și vouă și fără peripeții!...Aștept pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 Unde vreti sa inoptati la al doilea traseu ? ms vad ca ai Hornet, De putin timp am fost pe la sibiu- lacul oasa- petrosani si sunt portiuni de macadam, dar nu de speriat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeWNG Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 Salutare, +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 Va salut. Eu sunt din Fagaras,chiar mai la munte si va sfatuiesc sa nu va avantati pe traseul Sercaia-Rasnov daca nu aveti enduro/turing,Drumul este cu denivelari si gropi,o sa fie foarte obositor. Mai bine mergeti pana in Ghimbav si la giratoriu faceti dreapta spre Cristian apoi mergeti spre Bran/Rasnov. Asta e parerea mea...am mers de 3 zile pe traseu Sercaia-Sinca Veche cu masina si nu fost foarte comod. Acum ramane la atitudinea voastra! Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Salut! Ne-am mai intalnit la plimbarea de 1Mai,sunt din Calarasi (sper sa nu te confund) . As merge si eu,dar am un cruiser,asta inseamna ca pe munte ma misc mai incet,pe viraje etc... Daca aveti rabdarea sa ma asteptati,m-as aventura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 evitati fix portiunea frumoasa cu asfalt bun din transalpina cu traseul 2, dar mergeti pe aia cu santuri la fiecare suta de metri si 2 km de offroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Da, si eu le recomand sa mearga pe transalpina - novaci- valcea.. Initial voiam sa ma alatur si eu, dar sunt ocupat acel wee. Tura faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Am f acum 2 sapt pe transalpina ,pe traseul :pitesti-vilcea-brezoi stanga-obarsia lot-trans-ranca -novaci-horezu-vl -pitesti.foarte putin neasfaltat si cateva traversari de asemenea.In rest ,tun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Septembrie 1, 2015 Autor Share Postat Septembrie 1, 2015 Salut! Ne-am mai intalnit la plimbarea de 1Mai,sunt din Calarasi (sper sa nu te confund) . As merge si eu,dar am un cruiser,asta inseamna ca pe munte ma misc mai incet,pe viraje etc... Daca aveti rabdarea sa ma asteptati,m-as aventura. Salutare Ștefan!...Nu prea am avut acces la internet zilele astea...mai ai același număr de telefon?...Mă poți suna..sau te sun eu...cum consideri, pentru a stabili mai multe detalii... » Post actualizat in 01 Sep 2015 15:30 După cum au spus și colegii mai sus...am regândit traseul...și am rămas la acesta: http://distanta.ro/bucuresti/45.565944,24.610858/sibiu/45.435611,23.632144/novaci/bucuresti Dacă mai sunt doritori, aștep un semn... PS: Colegii care au fost deja în plimbare, starea drumului, ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 Da,am acelasi numar de tel,ma poti suna oricând. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 2-3 poze am eu Pe portiunea Cristian-Poiana Sibiului sa aveti grija, este strada ingusta si se cam taie curbele 1. Poiana Sibilui 2. Portiune spre Lacul Oasa 3. Lacul Oasa 4. Transalpina Bafta la vreme buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Septembrie 1, 2015 Autor Share Postat Septembrie 1, 2015 Mulțumim!...Așteptăm în continuare starea drumului, „în timp real” de la cei care au străbătut această cale... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Salut! Ma adaug si eu grupului cu un Hornet. Ne vedem de dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeWNG Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Salut, sper ca nu iti raspund prea tarziu: nu vom mai merge pe transfagarasan, mergem la rasnov la festival si stam cu cortul o noapte. Da-mi un telefon dimineata pe la 6:30, 0761340991, pt a stabili locul de intalnire. Plecarea e la 7:15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Septembrie 4, 2015 Autor Share Postat Septembrie 4, 2015 Salutare!...Îmi cer scuze de neplăceri, dar din păcate tura se amână pentru o dată viitoare...Din păcate eu nu mai pot merge la drum deoarece am încărcarea la motocicletă dusă...și nu îmi permit să merg aiurea să rămân în mijlocul drumului...Dacă se va stabili o nouă dată...vă voi anunța...Îmi cer scuze față de cei pe care i-am stârnit pentru această tură frumoasă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Septembrie 5, 2015 Share Postat Septembrie 5, 2015 next time Transalpina, poate ne vedem la Rasnov... La 07.15 m-am trezit. Asfalt uscat si distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate