Sari la conținut

Accident Barcanesti B-52-VJT


alex1002ro
 Share

Postări Recomandate

Nu se potolesc negroii din Bracanesti . Ieri , vis -a -vis de masina VW ( parcata ) implicata in accident este un loc unde se vand saci cu cartofi si niste pusti de etnie aruncau cu cartofi stricati in participantii la trafic pe DN 1. Daca cobori sa le umpli dosul de suturi , urmarea este previzibila .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 101
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Motociclistul l-a batut mai serios pe soferul tigan pentru ca tiganul s-a dat jos din masina si s-a apucat sa-i injure pe motociclsit si pe prietena lui, care fusese serios trantita , urla si abi ai misca si normal ca ea nu avea echipamentul complet al motociclistului , ci numai casca de protectie. Deci tiganul s-a dat jos si a inceput sa injure de toate alea si motociclistul atunci a sarit si i-a altoit cateva .. dar ghinionul tiganului a fost ca motociclistul avea inca manusile de protectie puse.

Dupa toate astea au sarit toti ceilalti tigani sa loveasca, sa fure, sa injure, sa arunce ... ca poate le pica si lor cate ceva. Da , motociclistul o sa aiba la dosar vatamare corporala daca politistii vor sa-i faca si lui rau , dar pe partea cealalta poate spune ca a fost legitima aparare , deci totul depinde de Politie si avocati. Politistii sunt atat de imbecili incat pot sa bage cazul la culpa comuna , pentru ca , desi tiganul a intors pe dubla continua , motociclistul nu era pe alta banda , ci pe aceeasi banda cu tiganul . Daca faceti socoteala , amandoi in momentul impactului erau pe banda 2 , pentru ca momentul impactului conteaza . Tiganul nu avea voie , dar e treaba lui ce facea , DAR el fiind pe banda 2 , nu avea de ce sa se mai asigure in spate sau lateral, ci numai in fata , pe contrasens. Motociclistului i-a fost lene sa se bage pe banda1 desi a vazut ca banda 2 era ocupata si a fortat trecerea tot pe langa tigan, pe banda 2. Tiganul nu a intors de pe banda 1 , pentru ca ar fi fost lovitura laterala la 90' cu motorul si erau RIP, ci de pe banda 2. DACA acolo era linie discontinua , singurul vinovat era motociclistul , care nu avea ce sa caute tot pe banda 2 , langa tigan .

Sper ca toti sa se refaca dupa toate astea , dar din punctul meu de vedere toti sunt vinovati si cum autorul MORAL nu este mereu cel mai pedepsit (poate niciodata), toti vor avea aceeasi soarta cu amenzi si restul , asa ca totul depinde de avocati si Politie , cum am mai spus .

 

Ma intristez cand citesc atata inversunare unii contra altora si culmea iar incep unii cu conservari si alte rahaturi. Oameni buni treziti-va , suntem majoritatea si biciclisti si motociclisti si conservari si pescari si romani si parinti ... Toti ne asumam riscuri in momentul in care iesim in trafic (poate si daca stam in casa sau chiar pe banca din fata blocului sau in statia de autobuz). Daca esti biciclist esti cel mai firav , ca nu ai cum sa raspunzi la nimic , nu ai cum sa te feresti de nimic , esti carne de tun . Daca esti pe motor ai ceva protectii , ai la indemana o frana destul de ok si chiar si o acceleratie care te poate salva cateodata daca stii cand si cum sa o folosesti . Daca esti in masina trebuie sa-i ocolesti pe toti , sa ii protejezi pe toti , sa te asiguri de toti si apoi sa te feresti de unii cu masini mai mari ca a ta , inclusiv de tramvaie , camioane , tiruri ... Ei bine 75% dintre soferi nu vor sa faca asta si unii pe buna dreptate pentru ca in trafic ai destule probleme si trebuei sa te asiguri si sa fii atent la destule chestii ca sa-i mai feresti si pe altii . Intrebati soferii RATB daca ar pune frana sa evite pe altii daca e vina altora ... veti ramane foarte surprinsi de raspunsul lor.

Traficul e de kko peste tot si daca stii ca ai dreptate si prioritate incepe sa ti se rupa de altii si nu mai timp si rabdare sa lasi de la tine de fiecare data , mai ales ca intalnesti tot felul de retarzi cu orice fel de masini care nu numai ca nu iti acorda prioritate , dar iti pun viata in pericol si tie si oricaruia implicat in trafic.

 

Referitor la tigani , din pacate colegul cam are dreptate , cam in 50 de ani ei vor fi majoritari si pe aceste taramuri de vis , asta daca nu cumva fura tot pana atunci si ajung la concluzia ca nu mai merita sa ramana aici si se duc in alte parti. Nu exista solutie pentru ei si problema este deja la nivel european. Degeaba sunt cateva exemple de tigani ok , daca sunt alte milioane care traiesc numai din furat de orice fel , adus chiar pana la omorat . In viata lor nu platesc si nu vor plati taxe si impozite , toate statele sunt obligate culmea prin propriile legi sa le dea ajutoare sociale , dar nimeni nu vrea sa ajunga la un consens si anume ca aceasta minoritate nu muncesc si nici nu vor munci cinstit niciodata . Nu aduc nici un fel de ajutor societatii si pana si aceasta extindere globala a tiganilor nu aduce nimic bun si ar trebui sa faca si ei ca si chinezii si anume sa fie obligati de toate legile sa aiba maxim 1 copil ! Ajutoarele sociale trebuiesc date persoanelor care vor sa munceasca , dar nu au unde si cum , nu unor tigani care nu vor sa munceasca niciodata in viata lor si nu traiesc decat pentru furat si ajutoare de la stat. Si-au facut palate si vin la primarie pentru ajutor la incalzit , au facut 12 copii si se vaita ca nu au ce sa le dea sa manance si de asta ii trimit la furat si la cersit ? Asta e Romania in care vreti sa traiti ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...