Jump to content

Kosh

Super Membru
 • Content Count

  3,753
 • Joined

 • Last visited

About Kosh

 • Rank
  Programatorii motociclisti

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.smartwebimpact.ro/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania
 • Carnet moto din
  2007
 • Motocicleta
  Hayabusa
 • Numar Moto
  B-06-SII
 • Club
  127.0.0.1

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  ZX6-R Ninja
 • Interests
  cat mai putin internet

Recent Profile Visitors

5,419 profile views
 1. Nu am stat mult pentru că aici eram deja la jumătatea călătoriei. Mai aveam multe de văzut în Grecia. La ce căldură am prins, nici nu ne-a ars să mergem cu moto prin toate locațiile care merită vizitate în Santorini. Nici la muzee n-am fost. Dar, sa continuăm. Înainte de plecare nu mă pot abține să nu fac o poză din fața hotelului: Am plecat din Santorini pe 19 septembrie, ajungând în port cu o oră mai devreme decât ora la care pleca ferryboat-ul spre Atena. Se aglomerează foarte mult ori de câte ori vine câte-un vapor în port și devine "interesantă" coborârea sau urcarea drumului de acces la port. Biletele le luasem deja de la venire, cost 170 euro... Tragem în față unde ne spun "paznicii" de acolo și ne punem pe așteptat cu ceva apă și sucuri de consumat. Căldură mare și nici un loc să te ascunzi, acolo unde trebuia să stăm noi. Și stăm... și stăm... Între timp, vine un alt ferryboat: În video-ul de mai sus "se vede" și drumul despre care vorbeam că se aglomerează... La puțin timp după ce pleacă acest ferry, îl aud pe-al nostru. Am știut că este cel bun pentru că arăta ca-n poza de pe bilet. World Champion Seajet! Ne îmbarcăm, tipii de acolo îmi spun unde să parchez și cum, apoi se apucă de securizat motoreta. După ce ne ocupăm locurile, mă apuc să văd ce-i pe-acolo. Biletele sunt cu loc, vasul mai face câteva opriri pe drum. Kitty începuse să chițăie că ea ar vrea să coboare în Mikonos... Așa că i-am luat o prăjitură Călătoria până în Piraeus a durat sub 2.5 ore, vaporul se mișca destul de rapid pe mare. La un moment dat era mai dificil să-ți ții echilibru dacă mergeai pe culoar. A stat extrem de puțin în fiecare port, debarcările și îmbarcările fiind executate cu o grabă dusă la extrem. La bord poți să-ți cumperi cafele, mâncare, sucuri, toate cu prețuri de "super ofertă", adică minim 15-20% mai mari decât normalul. Iată câteva poze "de pe drum": Statul pe puntea superioară este interzis în timpul "zborului", la puțin timp după plecarea din port, veneau și încuiau ușa de acces la punte. Puntea superioară este o platformă de maxim 10m lungime și 3m lățime, situată în spatele vasului, "cu priveliște" la puntea inferioară pe unde se face îmbarcarea. Video de pe vas: Și iată-ne ajunși din nou în portul Atenei. De aici mergem în oraș să căutăm cazare. Vom sta câteva zile pentru a vizita atracțiile turistice și istorice ale orașului.
 2. Salut! 1. Turcia are strazi numai bune ptr motociclit. Bani sa ai. Eu am facut o tura de 5000 de km prin Turcia, pana la Harran si retur. Vezi topicul atasat cateva postari mai sus. 2. Mai bine iti iei o cartela locala cu internet. Noi n-am facut-o ptr ca singurul telefon pe care-l aveam atunci a fost iphone 5-ul meu care era blocat in orange. Te vei chinui, insa poti merge cu maps.me sau sygir (sau cum dreaq ii zice)... pe mine m-au bagat pe contrasens, imi spuneau sa fac dreapta prin cladiri... a fost chin. Spor!
 3. Benzina este intre 1.50 si 1.70 pe continent. Cazare sub 36eur/noapte n-am gasit, majoritatea fiind 50eur/noapte camera dubla (doar pensiuni si hoteluri de la 2 stele in sus). Una sinura a fost fara mic dejun inclus, cea din Ioannina, de 36 euro. Mancarea... depinde ce mananci. Am dat 21 euro pe doua farfurii de fasole cu ciolan si-o salata greceasca care avea trei masline. La terase, un fel de mancare si-o bere, sare lejer de 30 euro/pers. Apa la 0.5 e 1euro la terasa si 0.5 eur la magazinele de cartier. Cafeaua: 4.5euro, d-aia instant la plic. Cafeaua greceasca: 6-8eur/ceasca. Taxele pe autostrada sunt dese, cel mai putin am platit 0.8 centi, cel mai mult 1.8euro ptr a singura sectiune. La muzee, cel mai putin am platit 6euro/pers, cel mai mult, 30eur/pers (muzeele "turistice" din Atena, dar voi nu ajungeti acolo) Asta in septembrie 2018 cand am facut 4300 de km prin Grecia cu motocicleta. La Delphi am stat la Pitho Hotel, 50euro dubla, cu mic dejun chiar in centru. Proprietarul e un tip foarte de treaba, sa-i amintiti de noi daca va acolo. Doar ca nu e parcare pe acolo dar am gasit peste drum la o terasa cu inghetata, proprietarul, deasemenea frindly. Oricum, pana plecati ajung cu povestirile pe acolo... Corectura: tura mea a fost in septembrie 2019....
 4. Sunt unii care fac astfel de filtre. https://www.guglatech.com/en/categoria-prodotto/1-filters/fuel/
 5. Nu-mi cere de mancare si "gratis" n-o dau.
 6. Cumpar-o de la emag. Clar e o oferta mai buna daca ti-o da si cu selfiestick.
 7. Mi se pare incredibil cum un produs "profesional" avand un pret pe masura, poate sa ia apa fara a fi umblat in el. Eu am mers mii de km prin Turcia cu o chinezarie de 300 lei setul si n-am avut nici o problema:
 8. Pe 1 ocotmbrie cand ne-am intors din Grecia pe Makaza, ne-au salutat doua vaci pe mijlocul drumului, la cateva viraje inainte de vama cu Bulgaria...
 9. Salut! Este valabil anuntul.
 10. Cu o singură zi de petrecut în Santorini, am decis să vizităm cu motocicleta ceva atracții turistice ale zonei. Tot stăteam pe plajă și ne uitam la acel munte care mai mereu era acoperit de nori așa că ne-am gândit să mergem întâi acolo, apoi în orașele turistice consacrate din Santorini. Am plecat pe la cinci pentru că mai devreme chiar nu puteai să mergi pe moto din cauza căldurii. Prima locație: turnul meteorologic, cel mai înalt punct din Santorini: În ultimile două imagini se vede și aeroportul din Santorini. De aici plecăm spre Thera (Fira), prima localitate turistică majoră din Santorini. Ideea a fost să vizităm un pic orașul fiind pe fugă pentru că vroiam să prindem apusul în Oia, cealaltă localitate importantă din Santorini. Fira este plină de staduțe mici și înguste, parcare am găsit "în spate", gratis. Ne-am plimbat o idee și apoi ne-am oprit la o cafea într-un restaurant plasat chiar pe margine de unde se vede o priveliște impresionantă a orașului. Am pierdut mult timp la întoarcere pentru că nu mai știam ieșirea către parcare, fiind pe jos. Asta n-a fost fun deloc. Plecăm spre Oia care se află la o mică distanță, pe un drum spectaculos, singurul dealtfel. Ajunși în Oia după ce-am parcat la ceva distanță, orașul ne întâmpină cu forfota de rigoare: puhoi de oameni peste tot. Nu zăbovim mult pentru că deja începuse să se întunece și vroiam să și mâncăm ceva, dar nu în Oia. Ne-am întors pe întuneric la hotel pe același drum. De aici plecăm la Atena unde vom sta câteva nopți pentru a vizita "chestii" pe acolo. Video din Oia:
×
×
 • Create New...