ianachim Postat Septembrie 15, 2015 Autor Share Postat Septembrie 15, 2015 Vreau si eu pe aici ai tradat la sarajevo ai plecat singur m ai lasat asa ca nu pupi traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Pai merg si acum la greci, cine mai merge cu mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 si apoi ......cum sa ratez curbele din thassos Frumos .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 15, 2015 Autor Share Postat Septembrie 15, 2015 Pai merg si acum la greci, cine mai merge cu mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gudu Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Salutare... In ce zi pleci ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 Salutare, Am facut o adunatura de locuri, dupa cum am prins din postarile voastre: https://goo.gl/maps/xiSffNhNXRp Nu stiu Grecia decat din concediile in Thassos (cu masina) si o escala mai lunga (de avion) in Atena. Mi-ar fi de folos ceva indicatii despre organizarea unui traseu de o saptamana. In a doua saptamana as mai lipi cate ceva din Balcani. Multumesc frumos pentru orice opinie/indem de folos pentru configurarea unui traseu cu rost. Am mai gasit situl unei firme care face ture (http://www.moto-voyager.gr/greece/tours-info/travel-info.html) si incerc sa ma inspir din traseele lor. Nu m-am hotarat inca unde mi-ar place sa merg in 2016. Mai "lucrez" o varianta pentru Sicilia (+ Balcani) si un tur al Marii Negre, care inca suna periculos, insa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate