yuk Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 am vazut ca joaca pedala pe canelura, am strans si s-a rezolvat, insa am observat ca axul are un joc pe directie axiala de 1-2 mm, ce mi se pare cam mult?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 daca este o bucsa trebuie schimbata! altfel mai complicat trebuie bagata o bucse in locasul in care are joc.sau schimbat mai des simeringul sau oringul pentru a nu curge ulei pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 joc pe directie axiala de 1-2 mm, ce mi se pare cam mult?! Dacă e axial adică în profunzime e de neglijat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 13, 2015 Autor Share Postat Septembrie 13, 2015 aha! merci! Adevaru' ca are si joc radial dar este mult mai mic in comparatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Aşa este, probleme cauzează numai jocul radial, cel axial este intenţionat din fabrică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate