Adrian Pintea Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Buna baieti. As vrea sa stiu daca este un bun voitor printre voi (din Cluj) si are o camera gen gopro sa mi-o imprumute sfarsitul asta de saptamana pentru ca vreau sa merg Bicaz, Transrarau, Moldovita, Sucevita si as vrea sa inregistrez portiunile de drum virajate. Va multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Salut dacă nu sare nimeni uite o posibilă alternativa: http://www.gilmobile.ro/shop/55-inchirieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Septembrie 16, 2015 Autor Share Postat Septembrie 16, 2015 Salut dacă nu sare nimeni uite o posibilă alternativa: http://www.gilmobile.ro/shop/55-inchirieri Mersi. Dar pt 2..3 zile plus transportul.. Aproape ca iti iei una decenta de pe net. Mersi oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Septembrie 17, 2015 Autor Share Postat Septembrie 17, 2015 Buna idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Mersi. Dar pt 2..3 zile plus transportul.. Aproape ca iti iei una decenta de pe net. Mersi oricum. la 50 lei pe zi cat costa un contour din ala, x3 zile... sunt curios ce camera decenta iti iei tu in banii aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 nu neaparat ca-si ia fix din banii aia ci mai pune inca pe-atat si poate gaseste ceva sh mai de doamne-ajuta. Cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Comanzi de la Emag, o folosesti 29 de zile dupa care o duci inapoi si zici ca nu iti place cum filmeaza noaptea... Primesti toti banii inapoi da, dar tre sa ai un anumit caracter sa faci asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 da, dar tre sa ai un anumit caracter sa faci asa ceva... io m-am abtinut » Post actualizat in 17 Sep 2015 18:03 *de la a spune asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 da, dar tre sa ai un anumit caracter sa faci asa ceva... Cand am fost in Canada , am fost surprins sa aflu ca la ei este ceva normal si la ordinea zilei sa faci asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 io m-am abtinut » Post actualizat in 17 Sep 2015 18:03 *de la a spune asta. pai daca-mi permit un lucru si imi place il cumpar. daca nu, ma orientez la altceva, nu-mi bat joc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Septembrie 19, 2015 Autor Share Postat Septembrie 19, 2015 la 50 lei pe zi cat costa un contour din ala, x3 zile... sunt curios ce camera decenta iti iei tu in banii aia? Pai 50lei x 3 zile plus transportul ajungi undeva la 200. Mai pui inca 150 si la 350 a spus un coleg paici ca are un Nilox de vanzare. Apai nu stiu exact cat de bun e sau daca are ceva stricat la camera. Sau acre este motivul vanzarii. Din cate am vazut pe youtube filmeaza binisor si unele modele sunt MarcMarquez (motogp) dar nu inseamna ca sunt performante (ci doar marketing). Cand ajung acasa ma voi informa mai mult. » Post actualizat in 30 Sep 2015 09:03 Am inteles ca Gopro Hero 4 au probleme de soft??o gramada de lume. Se plange pe pagina lor oficiala de facebook. Oare au solutionat problemele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 ai gasit pana la urma? daca nu, da-mi un tel 0744424818 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate