Tralfast Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Am SI EU o problema la un gpz 900 , daca pun contactul SI dau la automat da o scanteie SI atat , daca Mai Vreau Sa vad Alta scanteie trebuie Sa iau SI Sa pun contactul din Nou, SI iar Mai da doar o scanteie, Sa fie pare cdi sau Alta cauza??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Daca dupa singura scanteie astepti un pic fara sa iei contactul, si apoi incerci iarasi, nu mai face nici o singura scanteie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Posibil bobina de inductie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Are 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tralfast Postat Septembrie 24, 2015 Autor Share Postat Septembrie 24, 2015 Da, daca pun contactul am doar o scanteie apoi nimic, daca iau SI pun iar contactul iar am doar o scanteie » Post actualizat in 24 Sep 2015 04:37 Daca dupa singura scanteie astepti un pic fara sa iei contactul, si apoi incerci iarasi, nu mai face nici o singura scanteie? daca astept un pic SI dau iar nu da nici o scanteie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 ce an e mobra ta ? Din ce spui aici problema este ca nu are semnal de scanteie (fie senzor bulit, fie platina bulita, fie modulul de comanda al aprinderii bulit. - cele foarte vechi pot avea platina .... in epoca inca se mai foloseau). Faptul ca da o scanteie cand iei contactul spune ca bobina e buna, instalatia e completa, dar lipseste operatiunea de taiere a curentului prin bobina (cea care da scanteia in functionare normala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 (editat) Zidu - intre 1983 si 2003 gpz900 are tci cu 2 pick-ups. Ai putea sa incepi cu curatarea cu spray de contact sau ceva similar de mufele prin instalatie, mai ales cel de la modul de aprindere. Masoara si voltajul pe bobinele cand e contactul pus. o alta incercare rapida ar fi si sa faci o proba cu o modula de aprindere care functioneaza. Modul de aprindere se desface usor si nu e turnat un rasina, daca cauza e acolo sunt sanse mari ca se poate repara. La al meu am remediat niste lipituri mai slabe. Daca ai nevoie de piese, era un anunt pe olx de cineva din zona campina parca care avea la dezmembrat 1 sau 2 exemplare. Unde ai motorul? Daca nu esti prea departe de militari, Bucuresti, poate pot sa trec cu a mea si facem o proba cu modulul meu de aprindere. -edit- Verifica si intrerupator de la cric, gpz900r are o buba comuna acolo, ba merge, ba nu. Eventual o eliminezi. Editat Septembrie 24, 2015 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tralfast Postat Septembrie 24, 2015 Autor Share Postat Septembrie 24, 2015 Zidu - intre 1983 si 2003 gpz900 are tci cu 2 pick-ups. Ai putea sa incepi cu curatarea cu spray de contact sau ceva similar de mufele prin instalatie, mai ales cel de la modul de aprindere. Masoara si voltajul pe bobinele cand e contactul pus. o alta incercare rapida ar fi si sa faci o proba cu o modula de aprindere care functioneaza. Modul de aprindere se desface usor si nu e turnat un rasina, daca cauza e acolo sunt sanse mari ca se poate repara. La al meu am remediat niste lipituri mai slabe. Daca ai nevoie de piese, era un anunt pe olx de cineva din zona campina parca care avea la dezmembrat 1 sau 2 exemplare. Unde ai motorul? Daca nu esti prea departe de militari, Bucuresti, poate pot sa trec cu a mea si facem o proba cu modulul meu de aprindere. -edit- Verifica si intrerupator de la cric, gpz900r are o buba comuna acolo, ba merge, ba nu. Eventual o eliminezi. stau aproape de tine , in Varteju, daca Ai putea Sa treci AR FI super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 Nu e asa aproape cu trafic cum e acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Nu e asa aproape cu trafic cum e acuma. dece te-ai mai oferit atunci ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Poate era in cartier? Am scris si ceva sugestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tralfast Postat Septembrie 27, 2015 Autor Share Postat Septembrie 27, 2015 Am verificat toate mufele , leam dat cu spray de contact SI..... La fel, doar o scanteie. Raman la Ideea cu cdi, Dar de CE da totusi o scanteie??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Noiembrie 1, 2015 Share Postat Noiembrie 1, 2015 Zidu - intre 1983 si 2003 gpz900 are tci cu 2 pick-ups. Ai putea sa incepi cu curatarea cu spray de contact sau ceva similar de mufele prin instalatie, mai ales cel de la modul de aprindere. Masoara si voltajul pe bobinele cand e contactul pus. o alta incercare rapida ar fi si sa faci o proba cu o modula de aprindere care functioneaza. Modul de aprindere se desface usor si nu e turnat un rasina, daca cauza e acolo sunt sanse mari ca se poate repara. La al meu am remediat niste lipituri mai slabe. Daca ai nevoie de piese, era un anunt pe olx de cineva din zona campina parca care avea la dezmembrat 1 sau 2 exemplare. Unde ai motorul? Daca nu esti prea departe de militari, Bucuresti, poate pot sa trec cu a mea si facem o proba cu modulul meu de aprindere. -edit- Verifica si intrerupator de la cric, gpz900r are o buba comuna acolo, ba merge, ba nu. Eventual o eliminezi. Pai daca ai promis ajuta omu acum dai o fuga pina la el sa verifice daca merge cu piesa ta ca poate si tu ai nevoie odata de ajutor si te va ajuta si el ca tot aveti mobrele la fel, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Recunosc ca nu am mai ajuns la el. Sunt in uma cu mai multe lucruri. Am intrebat si atunci in ideea ca poate era in cartier, cazul in care s-ar fi rezolvat intr-o pauza de masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate