yakuza_proxi Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 cine imi zice exact kum se monteaza un releu de incarcare la o honda cbr600f1 din 87-88?adica cele 3 fire care ies din alternator au vreo importantza cum sunt puse?ca toate 3 sunt galbene,daca este vreun meserias sami lase si mie un mail pe andrey_honda@yahoo.com,si ii explic exact despre ce e vorba.MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 cine imi zice exact kum se monteaza un releu de incarcare la o honda cbr600f1 din 87-88?adica cele 3 fire care ies din alternator au vreo importantza cum sunt puse?ca toate 3 sunt galbene,daca este vreun meserias sami lase si mie un mail pe andrey_honda@yahoo.com,si ii explic exact despre ce e vorba.MS Cele galbene sunt fazele,fiecare corespunzand unei bobine si nu are importanta daca le schimbi intre ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Cele galbene sunt fazele,fiecare corespunzand unei bobine si nu are importanta daca le schimbi intre ele. uite un electrician te rezolva cu orice prob:0744636581 DAN sta in Voluntari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 cine imi zice exact kum se monteaza un releu de incarcare la o honda cbr600f1 din 87-88?adica cele 3 fire care ies din alternator au vreo importantza cum sunt puse?ca toate 3 sunt galbene,daca este vreun meserias sami lase si mie un mail pe andrey_honda@yahoo.com,si ii explic exact despre ce e vorba.MS cele trei galbene reprez fiecare cate o faza si nu conteaza cum le pui. Masa este sasiul la orice masina. Adica minusul. Daca si releulul are un fir negru, adica o masa atunci se monteaza la masa, adica la cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 pentru piese electrice recomand tuturor www.electrexworld.co.uk Preturi mici, piese noi si livrare in Romania in 7zile lucratoare. Eu mi-am comandat releu de incarcare , nou 95euro cu tot cu transport si sunt f multumit de el. Sper sa reziste Pe de alta parte e f important sa stii unde e buba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate