Bogdan Secelean Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Salut, pentru ultima zi calda din saptamana asta propun plimbare zona de est, sud-est pe drumuri nationale, tura gen circuit, cat mai multe curbe, plecare pe la 11 din zona Theodor Pallady-Ozana, intoarcere seara. Traseu Fundulea-Lehliu-Calarsi-Oltenita-Bucuresti. Amatori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 asta suna ca anuntu cu maine inchidem... daca era cu pelecare din BV nu ziceam decat prezent.. drumuri bune si sa speram ca se vor mai gasi zile senine si dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Si unde sunt curbele alea multe pe traseul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Octombrie 6, 2015 Autor Share Postat Octombrie 6, 2015 pai nu inchidem, mai asteptam zile mai calde anul asta dar cam expira polita rca luna viitoare la toata lumea si oricum va fi frig pe distante lungi. Kollar- da , nu sunt curbe gen munte dar altceva nici nu ofera relieful din zona. cel putin nu e doar drept si nici trafic prea intens, ceea ce conteaza. ai alta propunere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 pai nu inchidem, mai asteptam zile mai calde anul asta dar cam expira polita rca luna viitoare la toata lumea si oricum va fi frig pe distante lungi. Kollar- da , nu sunt curbe gen munte dar altceva nici nu ofera relieful din zona. cel putin nu e doar drept si nici trafic prea intens, ceea ce conteaza. ai alta propunere ? Nu ca o sa ploua ca dracu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Eu zic sa va ganditi la alt traseu, pe acolo e asfaltul f rupt in caz ca nu ati mai fost demult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Octombrie 8, 2015 Autor Share Postat Octombrie 8, 2015 (editat) Am plecat mai tarziu, temperatura perfecta 20 grade , niciun strop de ploaie, un pic de vant dinspre nord-est motiv pentru care la Fundulea am taiat-o spre sud spre Nana pe un drum de pamant uscat si fara prea multe gropi. Apoi am facut Oltenita-Greaca -Hotarele-Budesti f.frumos cu destule curbe, urcari si coborari , lacuri , padure etc. iar pe final deliciul Budesti-Vasilati -Plataresti-Cernica pe drumul refacut din temelii de cativa ani (stiu ca era in lucru acum cativa ani), care se preteaza pentru toate tipurile de motocicleta si e f.bun pentru iesiri de dupa-amiaza chiar si dupa servici. e destul de liber, asfalt perfect si ceva curbe interesante. Din Nicolae Grigorescu pana la noua iesire spre Cernica din autostrada faci 10 minute! Cateva poze aici https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205698293282802&set=pcb.10205698295962869&type=3&theater Traseul e ok pt. cateva ore, e foarte liber, te dai cum vrei-relaxant. In week-enduri pana la finalul sezonului trebuie ceva mai lung daca o sa mai permita vremea si s-or gasi amatori O sa mai pun pe facebook intentie de iesire dupa-amiaza tot pe acolo ca sa nu incarc forumul Editat Octombrie 8, 2015 de Bogdan Secelean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 (editat) Am plecat mai tarziu, temperatura perfecta 20 grade , niciun strop de ploaie, un pic de vant dinspre nord-est motiv pentru care la Fundulea am taiat-o spre sud spre Nana pe un drum de pamant uscat si fara prea multe gropi. Apoi am facut Oltenita-Greaca -Hotarele-Budesti f.frumos cu destule curbe, urcari si coborari , lacuri , padure etc. iar pe final deliciul Budesti-Vasilati -Plataresti-Cernica pe drumul refacut din temelii de cativa ani (stiu ca era in lucru acum cativa ani), care se preteaza pentru toate tipurile de motocicleta si e f.bun pentru iesiri de dupa-amiaza chiar si dupa servici. e destul de liber, asfalt perfect si ceva curbe interesante. Din Nicolae Grigorescu pana la noua iesire spre Cernica din autostrada faci 10 minute! Cateva poze aici https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205698293282802&set=pcb.10205698295962869&type=3&theater Traseul e ok pt. cateva ore, e foarte liber, te dai cum vrei-relaxant. In week-enduri pana la finalul sezonului trebuie ceva mai lung daca o sa mai permita vremea si s-or gasi amatori O sa mai pun pe facebook intentie de iesire dupa-amiaza tot pe acolo ca sa nu incarc forumul Mulțam de info! Eu am niște amintiri neplăcute despre Fundulea-Nana. Nu-i așa, Kollare? PS: Vezi că link-ul către pozele de pe FB nu merge sau conținutul nu e public. Editat Octombrie 8, 2015 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Octombrie 8, 2015 Autor Share Postat Octombrie 8, 2015 (editat) Mulțam de info! Eu am niște amintiri neplăcute despre Fundulea-Nana. Nu-i așa, Kollare? PS: Vezi că link-ul către pozele de pe FB nu merge sau conținutul nu e public. Atunci dati-mi cerere de prietenie si o sa le vedeti. Daca nu, incerc sa le postez si aici. Acum drumul de Nana era uscat si ras, am avut viteza medie pe la 60 km/h Editat Octombrie 8, 2015 de Bogdan Secelean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 (editat) Mulțam de info! Eu am niște amintiri neplăcute despre Fundulea-Nana. Nu-i așa, Kollare? PS: Vezi că link-ul către pozele de pe FB nu merge sau conținutul nu e public. Despre amintiri... hai ca n-a fost chiar asa rau. Am prajit doar un ambreiaj... Editat Octombrie 8, 2015 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate