BIBANU CZ Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 IN URMA UNUI CONTACT NEDORIT CU UN SANT SAU STRAMBAT JAMBELE FURCII. CU CE SAU CUM SE POT INDREPTA??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 presa industriala,eu am indreptat la ij,presa e in dotarea santierului naval galati,cauta ceva similar sau alta metoda...alta eu nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 si eu le-am avut indoite... solutia: ciocan mare si greu de cauciuc. au iesit "la linie: daca pot zice asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 stiu si eu un vulcan care a patit asta. dar refuz sa cred ca nu gasesti doua jambe intregi, originale, daca te stresezi "un pic" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 presa artizanala facuta dintr-un cric hidtraulic si niste grinzi de otel + ceva forme U si I din otel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DEXXTER MOBRYSTU Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 IN URMA UNUI CONTACT NEDORIT CU UN SANT SAU STRAMBAT JAMBELE FURCII. CU CE SAU CUM SE POT INDREPTA??? mai bine stii ce faci iei roata si o arunci in dial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 presa industriala,eu am indreptat la ij,presa e in dotarea santierului naval galati,cauta ceva similar sau alta metoda...alta eu nu stiu... traiasca santierul vostu sunteti norocosi frateeee....ciocanuuu altii faceau bijuterii si sculpturi cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 mai bine stii ce faci iei roata si o arunci in dial despre ce roata vorbesti tu????/ ai putea sa o arunci pe a ta in d(I)al..ca a lui nu are nimik mai exerseaza un pik scrisul :lol:d(I)al .................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 am si io o intrebare.... ce inseamna "jambe" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate