karpatenwolf Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Dezmembrez Gpz500 accidentat.Nu mai sunt carene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 cat de accidentat???se mai poate merge cu el???acte,stare...eventual poze si un pret de-antregu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Many Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Salutare! Te rog, lasa un numar de telefon aici sau da-mi un PM cu numarul tau de telefon. Multumesc. Many Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 mai ai plugul acela de sub motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 21, 2006 Autor Share Postat Decembrie 21, 2006 mai ai plugul acela de sub motor? Tel 0745262471 Accidentat tare,toata fata praf,cadru stramb .Motor si spate bun.Exact nu m-am uitat nici eu ,zilele astea o sa-l curat si desfac ,ca sa pot face o lista de piese bune;azi numai l-am adus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Daca are suport pt topcase sau/si topcase,sau coburi,te rog rezerva-le pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 sal indreptam fatza jugul,jambele,np,cadrul tre sa l vedem nu stiu...........e mai serios aci.....0723446040 msi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 din ce an e motorul!!!????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 aaaa si ma mai intereseaza cricul central daca ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 daca ai putea pune ceva poze sa vad cam cum is prinderile si sa ma uit la gpz asta a prietenului meu ar fi super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 sau macar pune o poya cu cricul central sa v ad cum sunt prinderile.ms mult astept poya. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 no ce zici ne ajuti cu piesele alea sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 30, 2006 Autor Share Postat Decembrie 30, 2006 daca ai putea pune ceva poze sa vad cam cum is prinderile si sa ma uit la gpz asta a prietenului meu ar fi super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 nu ai uplodat toata poza.mai pune odata pls!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 releul de incarcare cu cat il dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 30, 2006 Autor Share Postat Decembrie 30, 2006 (editat) nu ai uplodat toata poza.mai pune odata pls!! Nu stiu ce sa-i mai fac ,nu resesc nici o poza sa bag.sa fie ca merge net slab: Pot sa-ti trimit cricul cu bucata de cadru cu prinderi si arcuri complet.Astfel ai putea suda tot sistemul pe cadrul tau.Atentie cu sudatul -jos bateria si desfacute mufele dela Ignition Unit. Editat Decembrie 30, 2006 de karpatenwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 daca are semnalizari le vreau eu Cta fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tachemic82 Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 salut. am gpz modelul 93'. as avea nevoie de semnalizari fata, oglinzi , capac de la motor (nush cum ii zice:)) partea care se da jos cand reglezi supapele) , cric lateral,acceleratie (maner si in special partea de plastic pe care vin prinse cele 2 cabluri), maneta ambreiaj... si mai zic cand imi mai aduc aminte:)) daca poti sa imi zici ce ai \ ce nu ai si cat ar fii , as fii recunoscator. multumesc mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 salut. am gpz modelul 93'. as avea nevoie de semnalizari fata, oglinzi , capac de la motor (nush cum ii zice:)) partea care se da jos cand reglezi supapele) , cric lateral,acceleratie (maner si in special partea de plastic pe care vin prinse cele 2 cabluri), maneta ambreiaj... si mai zic cand imi mai aduc aminte:)) daca poti sa imi zici ce ai \ ce nu ai si cat ar fii , as fii recunoscator. multumesc mult ! Pentru a regla supapele desfaci lat.stg cele 2 capacele de plastic ptr a cala pist.in pms si capacul superior de pe chiulasa ptr a regla sup.-care -ti trebuie ? Cric lateral complet am -90ron,drehgas(blocul de lumini cu accel 2cabluri)-80 ron restul pieselor cerute nu am . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Ma intereseaza farul. Daca il mai ai astept un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 sal indreptam fatza jugul,jambele,np,cadrul tre sa l vedem nu stiu...........e mai serios aci.....0723446040 msi indreapta tu jugul si poate iti indreapta altul fata dupa ce cade!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hec Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 sal ma interesa si pe mine roata spate cu fura cu tot poti face o foto si s-o trimiti pe aliashec@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 a... ghidonul cum e prins de jug? ca la speedere sau ... are dracii de alea ... risere ... inaltatoare... ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Iulie 23, 2007 Autor Share Postat Iulie 23, 2007 a... ghidonul cum e prins de jug? ca la speedere sau ... are dracii de alea ... risere ... inaltatoare... ?? risere sunt doar la chopere.Este cu semighidoane.La ce te referi tu ii zice Superbikelenker care se prind de jugprin intermediul unei Placi de adaptare. sal ma interesa si pe mine roata spate cu fura cu tot poti face o foto si s-o trimiti pe aliashec@yahoo.com iti trimit maine foto roata spate si bascula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 numai motorul , cat ceri pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate