imera Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Salutare. Ce parere aveti despre scuterele electrice? Vad ca a fost invadata piata de la noi de astfel de modele in ultima perioada. Credeti ca se merita unul electric in detrimentul unuia pe benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 companiile de petrol spun ca nu merita stratul de ozon spune ca merita tu ce zici? ce inseamna pentru tine sa merite? daca ai unde sa il incarci si nu faci drumuri lungi, nu vad care e problema. platesti curent in loc de benzina, si respiri aer mai curat. iti scriu eu aici cum vad eu lucrurile, si tragi tu concluzia: pro: -> ecologic (nu polueaza) -> te costa putin sa te deplasezi -> nu poluezi fonic -> nu iti trebuie ulei -> nu are multa lume deci poti sa fii hipster cons: -> autonomie mica -> orice scuter consuma putin daca nu ai rezervorul gaurit -> nu are multa lume deci poti sa fii hipster puteti completa lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 daca ai unde sa-l incarci (stai la curte de ex) merita. intretinere ieftina. excluzand bateriile / bateria. de fapt ce dai pe ulei / piese / benzina vei da pe baterii cand trebuie schimbate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 dpmdv inca nu le-a venit timpul.....dar nu poti sta in calea progresului cum zic unii! si cum sunt unii ecologisti care dau multe zeci, si chiar sute de mii de euro pe masini electrice, nu ma mira nimic asa ca poti fi si tu un pionier printre cei putini, cu asa ceva succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Scuterele electrice sint de fapt trotinetele alea pentru adulti ? ...... ca tot nu m-am prins, nici n-am aprofundat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Alea sunt. Au si telecomanda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Mutumesc, am inteles ....... tare smechera trebuie sa fie telecomanda aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imera Postat Decembrie 4, 2015 Autor Share Postat Decembrie 4, 2015 multumesc frumos tuturor pentru informatii. cred ca voi alege unul pe benzina totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 4, 2015 Share Postat Decembrie 4, 2015 Buna alegere colegule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate