Contabil Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 (editat) Mie-mi dau voie sa sun un prieten daca e ceva sa nu rezoneze cu cerebelul meu O sa iasa bine daca vremea va fi cu noi. 300 este un sport-turing nu le face pe niciuna perfect dar face ceva din amindoua, oricum ma lasa cu zimbet pe fata indiferent de lungimea traseului. Editat Octombrie 28, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 Unu va fi cu fotoliul, unu cu scaunul si unu cu scandura. O scoatem noi la capat cumva, important e sa ne simtem bine. » Post actualizat in 29 Oct 2015 17:05Deci batut in cuie...plecare la 7.00 de la Petrom-ul dinainte de Jilava. » Post actualizat in 30 Oct 2015 20:16So, pe mobra de la 06.00 pana la 21.00, 800 km prin Bulgaristan si Romanica. Doua pauze de haleala si una pentru trecere cu bac-ul. Vreme relativ urata, multa ceata, putina ploaie, putin soare si temperaturi de la 1 la 14 grade. Pentru prestatia la scandurica, Contabil a fost avansat la gradul de Expert Contabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 30, 2015 Autor Share Postat Octombrie 30, 2015 Confirm - fuioare de ceata ridicandu-se timid din pamantul proaspat arat, raze de soare spargand pe alocuri plafonul de nori involburati, amagind ramasitele verzi ale verii, copaci ruginiti, aflati in asteptarea imbratisarii inghetate a iernii, luna rosiatica rasarind imensa, taiata de umbre subtiri de nori... Nu am poze, dar am martori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 31, 2015 Share Postat Octombrie 31, 2015 Mi-a facut placere sa merg cu voi, vremea n-a prea tinut cu noi dar tot a iesit bine - la mai multe. Asa cum am promis, am pus pasajul filmat (cind asteptam bacul) si sotiei, azi ca ieri n-am avut curaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 1, 2015 Share Postat Noiembrie 1, 2015 Frumos scris Robert. Bravo pentru tura da' parca in vara n-au prea fost asemenea ... "oferte", poate va urmam si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Confirm - fuioare de ceata ridicandu-se timid din pamantul proaspat arat, raze de soare spargand pe alocuri plafonul de nori involburati, amagind ramasitele verzi ale verii, copaci ruginiti, aflati in asteptarea imbratisarii inghetate a iernii, luna rosiatica rasarind imensa, taiata de umbre subtiri de nori... Nu am poze, dar am martori! Superba descriere, face cat zece poze ! Bravo Robert! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Man la midii in dreapta era deschis?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2015 Era deschis in ambele parti. De data asta (pentru prima data) am fost in stanga si mi s-a parut mult mai buna mancarea. Apropos, azi era deschis si la Capra Neagra. Si ce vreme frumoasa, numai buna de plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Sambara ma tenteaza o iesire pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Cumva in Piata Universitatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Noiembrie 4, 2015 Share Postat Noiembrie 4, 2015 Frumos Mihai, bravo! Altii se lupta cu raceala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2015 Frumos! Nu am inteles insa ce-i cu finalul de sezon. E musai? Nu-l putem amana pentru la anu'? Ma framanta gandul de inca o tura, de data asta asezonata cu un pic de off soft. (Dan, esti racit, nu se pune!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate