nos66 Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 Am fost sa inscriu in circulatie o mobra la politie dar am fost refuzat pe motiv ca tot ce este de 50cc se inscrie la primarie . OK . M-am prezentat la biroul inscrieri de la primaria de sector si se platesc 3 taxe de 40,30si24 lei sa am itp valabil dar nu am nevoie de asigurare . Intrebarea este....scuterele de 49cc merg fara asigurare....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 Am fost sa inscriu in circulatie o mobra la politie dar am fost refuzat pe motiv ca tot ce este de 50cc se inscrie la primarie . OK . M-am prezentat la biroul inscrieri de la primaria de sector si se platesc 3 taxe de 40,30si24 lei sa am itp valabil dar nu am nevoie de asigurare . Intrebarea este....scuterele de 49cc merg fara asigurare....? orice autovechicul care circula pe drumurile publice trebuie sa aiba asigurare , la scuter te asigur ca trebuie , respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 si la scuter trebuie, numai poate functionarul nu a cerut RCAul dar pentru linistea ta sa-l faci! musai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Essie Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 Asa e ! fara RCA la scuter iti pierzi permisul ca si la masina... Actele sunt ca la orice inmatriculare auto moto, doar ca astepti dupa numarul galben , daca esti din Bucuresti, vreo 2 saptamani, ca ti-l emite Biroul de Arhitectura al primariei sector X!!! Asa ca scuterele tin mai mult de constructii, arhitectura, design, floricele, etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2015 OK am vorbit de rca la scutere dar de ce nu pot inscrie o Mobra Hoinar la politie ? Dupa cata circulatie stiu eu cu nr galbene pot circula doar in oras , inscrisa la politie pot iesi si pe DN ceea ce asta doresc sa o scot la plimbare eventual la o intrunire de comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 circuli doar pe DJ! fara DN, europene si autostrazi... si asa mai pe ocolite ajungi la intrunire BTW, aici in CJ am vazut niste Mobre, toate erau cu nr galbene ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorosocsi Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 unde e specificat pana unde ai ai voie sa circuli de la domiciliu cu nr. galben la 50 cc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Essie Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 Trebuie sa verificam in codul rutier, dar eu stiu ca nu ai voie pe autostrazi, in rest pe oriunde. Stiam ca nu e acelasi lucru cu tractoarele sau alte catastrofe industriale , cu numere galbene. Trebuie sa "sun un prieten" care si-a luat de curand A ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 (editat) Eu stiu ca se inmatriculeaza la politie.Are 50cc dar viteza depaseste45km/h.S-a schimbat legea?Al meu hoinar era inmatriculat.. Editat Noiembrie 12, 2015 de fara roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2015 Eu stiu ca se inmatriculeaza la politie.Are 50cc dar viteza depaseste45km/h.S-a schimbat legea?Al meu hoinar era inmatriculat.. OK si Hoinarul cumparat de mine a fost inscris candva la politie dar propietar 2 l-a inscris la primarie si nu am intrebat ,,de ce,,? Se pare ca sunt taxele mai mici si romanul prefera asa . RCA pt politie are un pret RCA pt primarie este mai ieftin[pt acelasi moto] . Se pare ca nu conteaza culoarea numarului ci doar sa ai acte in regula asa ca hai pe DN cu ea si vedem ce o mai fi pe viitor . Va urez o zi buna tuturor si ne vedem la o bere in primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate