skeala Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Salut! Sper ca postez in locul potrivit. Stie cineva cum se numeste scula asta in limba noastra cea de toate zilele, si pe unde as putea sa o gasesc la noi? multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 https://www.louis.de/en/artikel/valve-removal-tool-various-models/10003054?list=109891968&filter_article_number=10003054 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skeala Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2015 mersi fain. si oare nu o gasesc si la noi in tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorosocsi Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 nu prea ,numai daca o comanzi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 daca ai putin talent si rabdare o poti face singur..)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 (editat) salut , se poate face , sau o poti cumpara de la lincos /draper. Editat Noiembrie 14, 2015 de med_tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Ce anume face scula asta? Am vazut pe site-ul louis ca se potriveste la gs550. Am avut modelul asta, i-am demontat chiulasa (am scos supapele) dar n-am folosit asa ceva. Atunci mi-am improvizat rapid o presa clasica de supape pe care o faci in maxim juma de ora daca ai un flex un aparat de sudura si ceva fiare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 impinge paharele ca sa scoti pastila fara sa dai axele jos, merge pe multe motociclete cu pastile deasupra paharului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Sigur merge si cu altceva, am avut de ajustat vreo 2 pastile , nu mai stiu exact cu ce am apasat paharul dar sigur n-am avut cheie deaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undacover Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 Depinde de pozitie poti sa faci o parghie intre capacel si axa cu came cu o gramada de scule, dar cu siguranta o scula de-asta ajuta atunci cand faci treaba asta mai des. Pentru o singura moto eu nu m-as complica, probabil ca o sa ii faci lucrarea asta o singura data in viata oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skeala Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2015 ok. va multumesc. o sa ma apuc sa desfac capacul sa vad cum sta treaba acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate