Adi Adrian Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 (editat) S-a intamplat pe Bulevardu Brancoveanu in jurul orei 17:45 . Baiatu din ce spun martorii era lovit doar la spate .. dar constient l-a luat salvarea pic hosting image hosting site Editat Noiembrie 18, 2015 de Adi Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Sănătate băiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Noiembrie 18, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2015 Din cate am inteles .. eu am ajuns tarziu .. dar .. ar fi mers pe dreapta si o conserva a vrut sa parcheze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali Chivu Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 A ajuns Blvd.Brancoveanu loc de accidente sa moara mama . Sanatate Riderului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Noiembrie 18, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2015 (editat) Da @paca .. cam ceasu rau pisica neagra cred ca a fost .. ca la ora aia .. era cam mare aglomeratie . deci de gonit nu prea avea loc .. s-a strecurat si el pe unde a putut si conserva.. nu a folosit oglinda din dreapta . Era pana in locu unde se forteaza stanga de pe drumu gazarului. Editat Noiembrie 18, 2015 de Adi Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Noiembrie 18, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2015 Cat am fumat eu 2 tigari pe acolo .. Politistu i-a luat cheiile din contact .. l-am vazut eu .. si l-am intrebat eu .. : hai ce facem mutam motoru din strada ? si a zis ca nu, ca trebuie facute masuratori .. nu am putut ramane acolo ca eram in timpu serviciului . cand m-am dus acu pe la 10 acasa .. nu mai era pe jos acolo da nici prin apropriere nu l-am vazut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doxasit Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 (editat) Multe acicdente in toamna asta, prea multe! Imi pare cunoscut motorul; sper si ma rog sa-i fie bine colegului. Sa speram ca e bine, ii doresc multa sanatate! Editat Noiembrie 18, 2015 de doxasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_Y_C Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Baiatul a fost urcat in salvare de un prieten de-al meu, era constient. Este din Oltenita si din cate am înțeles l-au sunat pe tatal lui si au chemat niste prieteni pt motocicleta, s-au folosit de telefonul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan87 Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Nu stiu ce naiba are Bulevardul Brancoveanu ca am mai vazut si eu un accident moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 (editat) mobra e la mine, colegul nu e tocmai ok din dinamica accidentului pot suspecta un highside. posibil sa nu fi vazut capatul coloanei si luat prin surprindere sa fi franat mai tare. din pacate iata ca se poate intampla si celor cu o experienta foarte mare in ale pilotajului moto. Editat Noiembrie 19, 2015 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Noiembrie 19, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2015 Sanatate multa Riderului . Ce diagnostic are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan87 Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Multa sanatate si insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 13, 2015 Share Postat Decembrie 13, 2015 a scapat tembelul intergalactic, e ok, ii va trebui ceva timp sa se recupereze... nu am vb despre producerea accidentului inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Decembrie 13, 2015 Share Postat Decembrie 13, 2015 Foarte bine , multa sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate