m4v3rick Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Banuiesc ca daca va faceti veacu pe aici cunoasteti cu ce se mananca initialele... Tocmai ce m-am intors de acolo. Ce pot sa spun... I'm speechless!!! Daca nu mai ajungeti anul acesta, va recomand calduros sa mergeti anul viitor! Italian p0rn: Ducati Multistrada 1200ENDURO - una dintre tintele mele directe din salonu' de la Milano. De departe cea mai frumoasa motocicleta adventure Ducati Scramber Panigale 959 XDiavel S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Acum am ajuns si eu acasa, joia sau vinerea e cel mai indicat de mers, sambata e nebunie iar duminica e aproape imposibil sa te misti sau sa faci poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Frumoasa experienta! Bravo! Poze mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Africana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 Mam ce misto e aia rosie de la Suzuki. Ce model este ? E fr tare. Si aia prima chopper cu motorul ala v2 ..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 Africana? (video nu-mi apartine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Noiembrie 21, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2015 Da, Honda Africa Twin este iarasi unul dintre motoarele pentru care m-am dus la EICMA anul acesta si n-am fost dezamagit. Surprinzator este mica, adica yo (care-s un pic vertically challenged la 1,70m si care am ramas cu traume psihice dupa ce am incercat sa escaladez un GS1200Adv) m-am simtit foarte confortabil pe ea. Abia astept un viitor test ride cu un astfel de exemplar pentru ca in urma salonului am ramas totusi cu o necunoscuta, masa reala a motorului - imposibil de determinat, deoarece toate exemplarele erau fixate in suport. Este drept ca nu are frumusetea (subiectiv criteriu, oricum) lui 1200ENDURO de la Ducati, dar pare un motor extrem de capabil si accesibil ca pret (12000-13000E). Nu erau singurii de pe acolo care aveau un photo booth, mergeai, te catarai pe mobra si zambind domnisoara apasa pe buton, Blitz! Colorata-i iaca gata!!! Ulterior, ii dadeai adresa de mail si ti-o trimiteau rapid. dragut. » Post actualizat in 29 Nov 2015 16:32Restul fotografiilor de la salon The Way of Life The new GSX-1000-R GSX-RR GSX-R1000 SERT My first love, reincarnated - New SV650 probabil viitoarea motocicleta din garaj, daca nu asta, cu siguranta una din categoria ei DL1000 - V-Strom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate