High-Protect Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 Salutare, Am un Honda Magna VF 750 C din 1998 mode USA Farul din fata este de unica folosinta ( seald ) =nu se poate schimba becul . Daca stiti cumva o dezmebrare pt Magna sau opinii. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 Daca ii faci cu un cutter o sectiune circulara si lipit apoi cu un adeziv bun gen loctite ? Taiar circular chiar la baza, in jurul contactilor respectivi ce-i vad in poza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
High-Protect Postat Decembrie 17, 2015 Autor Share Postat Decembrie 17, 2015 Mersi, Becul in sine nu este ars inca dar nici nu prea vad nopatea. O sa incerc ...da sa ceva nu am vazut in viatza mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 Americanii asa fac farurile si pe la masini. Poate te ajuta ceva de pe Louis: https://www.louis.de/en/produkte/motorcycle-headlights-units/413 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 am pe acasa un far de intruder. VS600. daca vrei pun niste poze. merge cu H4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 (editat) 1.Ar fi interesant cu o bormasina sa polizezi cele 3 nituri.... 2.Daca nu ia un far de model auto-moto sa te inspiri(gasesti si de Dacia 1400) tai o gaura circulara mai mare decat bulbul becului(evident masori) presupun H 4 ca e cel mai banal,si apoi sudat sau cositorit de pe farul vechi suportul cu cele 2 brate otelite care-l tin. In ideea de a pastra originalul fara alte combinatii. 3.Far nou rusesc targ 50 lei....cel cu sticla clara e decent... Editat Decembrie 17, 2015 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 eu zic sa nu-ti mai bati capul sa-l modifici pe ala. Din experienta mea cu honda o sa pierzi timp si bani, pt ca foarte probabil vei mai gasi si alte chestii de genul. Incearca sa adaptezi o alta oglinda sau far cu totul. Credeam ca numai la vitezane prostesc ei motoarele, dar am vazut si un VTC si acum asta la tine, chestii care bat grav logica. Spor, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 (editat) Zic si eu...nu dau cu parul... Nu cumva a gandit redneck-ul sa dai jos sticla fata de pe oglinda sa schimbi becul din interior, iar niturile alea tin de fapt ceva prindere/flansa pe interior? Ia vezi sa nu aiba ceva garnitura in canalul din sticla fata, ceea ce inseamna ca se poate scoate oglinda....Daca e pasta de lipire...e clar ca teoria pica. Stiu ca sunt 99% sanse sa nu fie asa, dar nu strica sa mai studiezi o data. Chiar sa fie atat de incuiati aia? Editat Decembrie 17, 2015 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 Daca te uiti la schema explodata http://www.cmsnl.com/honda-vf750c-magna-750c-1998-usa_model760/partslist/F++01.html nu pare sa fie OEM ce ai tu... pe ea... » Post actualizat in 18 Dec 2015 12:05Si totusi... ma rog poate fi original ce ai tu dar trebuie schimbat cu totul si se cheama sealed beam si se schimba cu tot. » Post actualizat in 18 Dec 2015 12:11Mai poti masura sa vezi daca iti incape ceva de genu': https://www.louis.de/en/artikel/h4-headlight-insert/10033107?list=4860240 sau https://www.louis.de/en/artikel/h4-headlight-unit-130mm5-1-2in-clear-lens/10033104?list=4860240 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Decembrie 20, 2015 Share Postat Decembrie 20, 2015 si ca sa fie hater-eala completa: ce faci daca ramai noaptea-n camp ca ti s-a scuturat/ars becul fata?! stai ca bivolu' pana vine cineva de la reprezentanta cu un alt far?! maine-poimaine o sa cumperi bascula spate c-ai facut pana sau furca cu tot cu etrieri ca s-au tocit placutele ... sper ca initiatorul topicului sa gaseasca o solutie decenta si permanenta la treaba asta. over Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate